bencede rosense mesaj at tepkini belli et. 3-5 numune için 8.50 tl çok de. herkes 2-3 tl ödedi.
saçmaladı rosense.
ben knora üye oldum, fikri mühim, eeee başka halk mutfakrica ederim canım....
sel
aşağıdan bakma öyle sen de site bul bizeee
ben msj attım ama beni en yakın rosense subesine yönlendirdiler saolsunlar sanki bilmiordum :umursamaz:
bana da baymızden gıdıp ısteyın dedıler ben gttım vermedıler dedımkaydirigubbakcemile3saolsun melodi yardımcı oldu bana bu konuda yuzsuzluk edıp bı kaç maıl daha attım bayanssulusmilesonunda yolladılar 2 600 kargo ucretı verdımben msj attım ama beni en yakın rosense subesine yönlendirdiler saolsunlar sanki bilmiordum :umursamaz:
Mahmure de aşağıdaki yazı vardı , hediye mesajı gelen arkadaşlar için ;
" - Mahmure Yılbaşı Şenliği’nde bazı okuyucularımız direkt ürün, bazıları ise hizmet kazanmıştır.
- Bu ürünlerin bazıları Mahmure aracılığı ile sizlere iletilirken, bazıları da markalar tarafından kargo yolu ile size ulaştırılacaktır. Marka, sizlerle mail ya da telefon yolu ile iletişime geçecektir.
- Bu yüzden hediye olarak ürün kazanan okuyucularımızın hediyelerinin ulaşmasında zaman açısından bazı farklılıklar olacaktır.
- Hizmet kazanan (Aristo&Emre Çiçek) okuyucularımıza direkt markalar telefon ya da mail yolu ile ulaşacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Hediyelerinizi mutlu günlerde kullanın.
Mahmure Kadınları... "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?