• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bencede rosense mesaj at tepkini belli et. 3-5 numune için 8.50 tl çok de. herkes 2-3 tl ödedi.
saçmaladı rosense.

ben zaten 3-4 tl den fazla kargo parası isteyenlerin numunesini almadım
tabii gönderecekleri şeylerin ml.'lerine de baktım
8 tl lik numunelerin yerine gider ürünün kendisini alırım

ya kızlar mahmure yazıyom :s ekolay cıkıyo karsımda yanlısmı yazıyom :S orda uye mı oluyon yoksa , bıze yazmı yazacan :'(

kıslar ama şölede bişi var bende 7.5 tl krgo ödedim rosenseye ve annem almıştı okadar para çok dedim 16 numune göndermişler küçüktü ama çanta gönderilmiş ve çanta süper bişey kendi sitesindede var fiyatıda 25 ytl çantanın yani belki sanada ayrıca bişi yollanmışdır sonuçta kargo boyutu büyüyor ve kargo ücretine yansıyor bu.ayrıca kıslar msj yolladığımız yer rosense ana bayi ama onlar bize yakın bayi ile irtibata geçip bize numune yolluyorlar benim bayim çok bonkörmüş :D

bencede rosense mesaj at tepkini belli et. 3-5 numune için 8.50 tl çok de. herkes 2-3 tl ödedi.
saçmaladı rosense.

ben zaten 3-4 tl den fazla kargo parası isteyenlerin numunesini almadım
tabii gönderecekleri şeylerin ml.'lerine de baktım
8 tl lik numunelerin yerine gider ürünün kendisini alırım

kıslar ama şölede bişi var bende 7.5 tl krgo ödedim rosenseye ve annem almıştı okadar para çok dedim 16 numune göndermişler küçüktü ama çanta gönderilmiş ve çanta süper bişey kendi sitesindede var fiyatıda 25 ytl çantanın yani belki sanada ayrıca bişi yollanmışdır sonuçta kargo boyutu büyüyor ve kargo ücretine yansıyor bu.ayrıca kıslar msj yolladığımız yer rosense ana bayi ama onlar bize yakın bayi ile irtibata geçip bize numune yolluyorlar benim bayim çok bonkörmüş :D
kızlar gelsin kargo alıcam ama numune az ise o zaman benden çekeceği var yav. Çok üzgünüm çoook

sanırım üye olmak katılmal oluyor. yarın bilgi güncellemsi yapacağım. birde şöyle birşey demişler. adrese mail filan atıyorlarmış bana gelmedi hala.
beterböcekcim sana çanta mı yollamışlar. kuzum ne kadar ballısın kıskandım valla.

bende rosense maıl attım ve numuneler bugun geldı:D 11 krem ve 5 6 tane parfum yollamıslar:D sımdıe knorr a uye oluyorm :D

evet canım plaj çantası yollamışlar çok tatlı bişi :) annem numunen geldi dedi 16 tane bişi dedi kargo 7.5 verdim dedi ayyy sinirlendim sonra annem ama çantada var güzel bişi dedi .sonra kremleri görünce sevinmedim çantamı görünce sevindim :D çantanın fiyatını öğrenmek için heycanlandım birgün sordum öle müşteri gibi 25 tl dedi :D

ben msj attım ama beni en yakın rosense subesine yönlendirdiler saolsunlar sanki bilmiordum :umursamaz:

ben msj attım ama beni en yakın rosense subesine yönlendirdiler saolsunlar sanki bilmiordum :umursamaz:

beni de şubelerine yönlendirdiler canım ama şu an için şubeye gidemeyeceğimi evde küçük bir kızımın olduğunu söyledm,ileti attım kargo ücretini karşılayacağım deyince hemen döndüler adres istediler canım.

bana da baymızden gıdıp ısteyın dedıler ben gttım vermedıler dedımkaydirigubbakcemile3saolsun melodi yardımcı oldu bana bu konuda yuzsuzluk edıp bı kaç maıl daha attım bayanssulusmilesonunda yolladılar 2 600 kargo ucretı verdım

29 aralıkta mısır kazandım hala gelmedi :( kandırdılar beni. hergün evdeyim ne gelen var ne mısır :(

bu saatden sonrada gelmez galiba kandırdılar beni iletişime yazim diyorum ama iletişim bölümü yok

Mahmure de aşağıdaki yazı vardı , hediye mesajı gelen arkadaşlar için ;

" - Mahmure Yılbaşı Şenliği’nde bazı okuyucularımız direkt ürün, bazıları ise hizmet kazanmıştır.

- Bu ürünlerin bazıları Mahmure aracılığı ile sizlere iletilirken, bazıları da markalar tarafından kargo yolu ile size ulaştırılacaktır. Marka, sizlerle mail ya da telefon yolu ile iletişime geçecektir.

- Bu yüzden hediye olarak ürün kazanan okuyucularımızın hediyelerinin ulaşmasında zaman açısından bazı farklılıklar olacaktır.

- Hizmet kazanan (Aristo&Emre Çiçek) okuyucularımıza direkt markalar telefon ya da mail yolu ile ulaşacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Hediyelerinizi mutlu günlerde kullanın.

Mahmure Kadınları...
"

Mahmure de aşağıdaki yazı vardı , hediye mesajı gelen arkadaşlar için ;

" - Mahmure Yılbaşı Şenliği’nde bazı okuyucularımız direkt ürün, bazıları ise hizmet kazanmıştır.

- Bu ürünlerin bazıları Mahmure aracılığı ile sizlere iletilirken, bazıları da markalar tarafından kargo yolu ile size ulaştırılacaktır. Marka, sizlerle mail ya da telefon yolu ile iletişime geçecektir.

- Bu yüzden hediye olarak ürün kazanan okuyucularımızın hediyelerinin ulaşmasında zaman açısından bazı farklılıklar olacaktır.

- Hizmet kazanan (Aristo&Emre Çiçek) okuyucularımıza direkt markalar telefon ya da mail yolu ile ulaşacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Hediyelerinizi mutlu günlerde kullanın.

Mahmure Kadınları...
"

kaydirigubbakcemile3 desene bizim gönderdiğimiz maillerden gına geldi mahmureye :roflol::roflol:

selam kizlar;
gelin basimi yapan kuaforden dun bir zarf geldi,

sac kesimi ve fon hediye ediyorlarmis bana.

cok sevindim;

bir ara giderim artik.

Back
X