• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kızlar
rosense den bana da geldi. 1 tane peeling, 1 tane göz bakım çevresi kremi, 1 tane temizleme sütü, 2 tane yüz kremi, 1 tane el kremi var. birde 2 erkek 3 bayan parfümü yollamışlar. 4 tl de kargo ödedim.

ürünlerini alanlar, güle güle kullanın kıslar!
yengeçcim adresini teyit ettin mi.
mail göndermişlerdi adresininiz teyit edin diyordu. tekrar form doldurmuştuk. yapmadıysan belki o nedenle gelmemiştir.

selam kızlar
rosense den bana da geldi. 1 tane peeling, 1 tane göz bakım çevresi kremi, 1 tane temizleme sütü, 2 tane yüz kremi, 1 tane el kremi var. birde 2 erkek 3 bayan parfümü yollamışlar. 4 tl de kargo ödedim.

canım bana da aynı numuneler geldi ve 8.5 ödedim.adresden dolayı o kadar aldılar galiba bilmiyorumkismile güle güle kullan canım.zemuszemus

kizlar rosensenin yuz kreminin bir tanesini yaklasik 10 gundur kullandim daha yeni bitti attim;
gunde 1 kez sabahlari suruyorum ben nemlemdirici.
goz cevresini hala kullaniyorum bitmedi.
temizleme sutu bitti;
peeling, el kremi, maske ve 2 tane yuz kremi duruyor hala.

yani gonderdikleri seyler hic de az degil aslinda, bayag gidiyor..

kızlar numunelerim geldi rosense :) 1 tane temızleme sütü,1tane peeling,2 tane nemlendırıcı yuz kremı,1tane nemlemdırıcı el kremı

7tanede numune test parfümü yollamışlar.3 tl de kargo ödedim. sositososito ama hangısı kız hangısı erkek parfumu anlamadım bilmiyorumkismile

kızlar numunelerim geldi rosense :) 1 tane temızleme sütü,1tane peeling,2 tane nemlendırıcı yuz kremı,1tane nemlemdırıcı el kremı

7tanede numune test parfümü yollamışlar.3 tl de kargo ödedim. sositososito ama hangısı kız hangısı erkek parfumu anlamadım bilmiyorumkismile

güle güle kullan canım üzerinde yazıyor aslında parfümleri yerleştirdikleri tester yazan kağıt da. men women diye farketmedin galiba :uhm:

galiba en şanslı benim rosenseden aklinialirimsmilebana 40 adet gelmişti sanırım en fazla banaohaoldumsmile2.50 da kargo ödedim hemde k.maraşdelikafadulden

40 tane numune waauw diyorum
bazılarını geri ceviriyorlar kaydirigubbakcemile

bana da 40 tane gemıtı snaırım degılse bıle ama cok geldıgını bılıyorum kaydirigubbakcemile2

her yerde numune gönderimi bir süreliğine durdurulmuştur diyo bıktırdınız tabi adamları hevesim kursağımda kaldı:gitme:

her yerde numune gönderimi bir süreliğine durdurulmuştur diyo bıktırdınız tabi adamları hevesim kursağımda kaldı:gitme:

güldürdün beni canım yaa......ama inan bu firmalar reklam için okadar büyük bütçeler ayırıyorlar ki burada gönderilen numuneler inan 1/4 ü değildir.....
ulusal tv lerde 10-15 saniyelik reklamlar için milyon liralar verdiklerini düşünürsek eğer........"isteyin isteyin daha çok numune isteyin " derim bende:teytey:zemuszemus

ben dün istedim rosenseden,bugün yolluorz dediler eksik olmasınlarbayanssulusmile

Back
X