Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaslar mesajların hepsını okumak zor ama su uye olduklarınızın ısmını bana ozelden yazında bende uye olyım hadı beklıyorum belkı banada gelır...

hazırcı arkadaşım:)bi zahmet azcık uğraşta okuyuver yawww....biz hem araştırıyoruz buluyoruz.bide özeline yazmayalım dimi.emeğe saygı:umursamaz:

kızlar bu arada knorun sitesine üye olun.500 kişiye çekilişle hediye paketi veriyolar.2 şubat sonmuş...

kizlar bana hugo boss dan parfum numunesi gelmis ama salaklar zarfa koymadan yollamislar (kartpostal gibi biseyin ustune yapistirmislar;
onu da kapiya birakmislar, birisi almis numuneyi; kartpostal duruyo (numunenin yeri bos kalmis..

:-((

Rosens benim de adresimi istedi sonunda bakalım kaç tane numune gelecek. :)

Bu arada mahmure den ismi olmayıp da mail gelenler arasında kargosu gelen olmadı mı hiç ?

kızlar knorr a üyelik için girdim formu doldurdum.
ama olmadı bir türlü hata oluştu yeniden deneyin diyor.
üye olan var mı aranızda?

ay sağol fatunuz cum. kısaltıcam diye uğraştım. iş adresimi yazdım ben evde kimse yok.
umarım ayın 22 sine kadar yollarlar. izne çıkıyorum çünkü.

tabi kazanırsam.

ay sağol fatunuz cum. kısaltıcam diye uğraştım. iş adresimi yazdım ben evde kimse yok.
umarım ayın 22 sine kadar yollarlar. izne çıkıyorum çünkü.

tabi kazanırsam.

rica ederim canım....
sel
aşağıdan bakma öyle sen de site bul bizeee

banada çok geldi 8.5 lira fisfisfisfisfisfisfisfisfis sizlere gönderdikleri gibi ups ile göndermişler bişe anlamadım vala ne etsem acaba kızlar :uhm:

canım bak ne diyeceğim sana
saydım sitelerinde tam 93 adet ürünleri var...
hani bunlar her üründen bir tane numune gönderiyorlardı???
sitersen şikayet var.com a bu durumu yaz
işte rosense ürünlerinden 1 er adet numune göndereceğini belirtip sadece 6 numue gönderdi bi de bu yetmiyormuş gibi dünyanın kargo parasını ödemek zorunda kaldım dye...
hemen senden özür dilerler

bir de nerede yaşıyorsun sen acaba kargo böyle fazla çıktı
ya da istersen silerine üye ol..
tepkini belirt

canım içinde kaç numune var bilmiyorum göndermişler ben evde olmayınca kapıya kağıt koyup gitmişler üzerinde kargo tutarı yazıyodu .kargoyu aradım cuma günü tekrar gelip bırakıcaklarını söylediler.eğer dediğin gibi içinde numune az ise şikayettebulunabilirim.ilk defa numune geldi diye sevinirken başıma gelene bak.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla kizlar nu numune isi de sarpa sarmaya basladi,
kac kere kargo odedim,
esim soylenmeye basladi;
bu firmalar kargo sirketiyle anlamis, ellerinde kalan mallari yolluyorlar hem de kargo parasi aliyorlar diyor.

kargo parasindan goctuk vallaaa

valla kizlar nu numune isi de sarpa sarmaya basladi,
kac kere kargo odedim,
esim soylenmeye basladi;
bu firmalar kargo sirketiyle anlamis, ellerinde kalan mallari yolluyorlar hem de kargo parasi aliyorlar diyor.

kargo parasindan goctuk vallaaa

sorma canım ya biraz önce kargo şirketini aradım bana küçük bir dosya diyo çıldırcam vala belkide eşin haklıdır inşanı düşündürüyorlar hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…