Slm kızlar... cumartesi günü muaynemiz vardı.. biraz kafam karışık.. şöyle bi özet geçeyim.. bebişin kilosu 2,500 bundan iki hafta önce 2250 idi. 36 haftalık. NST olduk durum gayet güzel dedi dr. haftaya tekrar gitcez. Canımı sıkan şu... kafasını ölçerken gelişme sorunu varmıydı fln dedi... daha önce başka bi dr gittiğimizden sordu. yok neden diye sorunca 34 haftalık gözüküyor dedi ve baka bi inceledi durdu... başkada bi yorum yapmadı.. kilosu bana normal geldi ama dediğim gibi kafam karıştı kafamçokkarıştı
ay canım ya çarşafın altından bile kötü dimiiii ya
canım değiştirme drunu bundan sonra bayanda olsa insan utanırda valaa ben bi kere alttan muayene oldum çok kötü bir his yagerçi çok kısa sürdü dr da çok anlayışlı ve iyi davrandı
Slm kızlar... cumartesi günü muaynemiz vardı.. biraz kafam karışık.. şöyle bi özet geçeyim.. bebişin kilosu 2,500 bundan iki hafta önce 2250 idi. 36 haftalık. NST olduk durum gayet güzel dedi dr. haftaya tekrar gitcez. Canımı sıkan şu... kafasını ölçerken gelişme sorunu varmıydı fln dedi... daha önce başka bi dr gittiğimizden sordu. yok neden diye sorunca 34 haftalık gözüküyor dedi ve baka bi inceledi durdu... başkada bi yorum yapmadı.. kilosu bana normal geldi ama dediğim gibi kafam karıştı kafamçokkarıştı
kıpır kıpırlar ne şekilde durdukları belli diilki :dance:
arkadaşlar ben geldim..bebişimin herşeyi normal.2850 gr görünüyor şu anda.( bebişim 20 günde 150 gr almış ona biraz üzüldüm..)
gizemcim, neysencim..iyi dilekleriniz için teşekkürler
bugün çatı muayenesi oldum. tam da korktuğum gibi geçti...çok iğrenç ötesi bir durum..(bir çığlık atıp ortalığı birbirine katacak kadar canım yandı)
sonuç alınsa o kadar zoruma gitmeyecekti..doktor haftaya bir daha gelin, kendinizi çok kastınız birşey anlamadım dedi
nasıl yani dedim..
% 50 sezaryen ve %50 normal dedi.
bir de para mevzusu var tabi..30 ytl aldı haftaya bir daha 30 ytl alacağını söyledi..bebişin ultrason resmini istedim 40 ytl fark vermeniz gerekir dedi ve üstüne bir de size indirim yapıyoruz ondan az alıyorum demez mi? siyah beyaz bir resim verdi bebişimin yüzü (güya) hiç birşey anlaşılmıyor..eşime nasıl göstericem bilmiyorum o resmi..
birşey de diyemedim..çok canım sıkıldı..
valla doğuma kadar kontrole gitmeyi hiiiç düşünmüyorum..zaten eşim de çok kızdı doktora..ses tonu bir anda değişti ben anlatınca..bir daha o doktorun adını duymak istemiyorum bir daha o doktora gitmiyorsun dedi..
işte böyle arkadaşlar...bebişimin sağlığı yerinde ya başka ne isterim ki..Allahım herkese yardım etsin..bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?