- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Ridacım ya çok sevindim evinin temizlenmesine..Doğuma giderken aklın evde kalmayacak.. Bebişinde eşyalarını güle güle kullansın..Offf keşke banada temizlik için yardım eden birileri olsaydı..Kendi kendime süpürmeye çalışıyorum evi ve mümkün olduğu kadar toplu tutmaya çalışıyorum..Ani bir şey olursa diye..Ama yinede iyi bi temizlik yapılsa içim rahat edecekti.. Bu sene bahar temizliği de yapamadım..:çok üzgünüm: Doktor konusunu da kafana takma canım..Eğer son bi kez gideceksen ver gitsin..Doğumunda kafan rahat olur hiç değilse..Burada da fiyatlar öyle çok ucuz değil..Şimdiye kadar abuk subuk bi dolu şeye para ödedim bende yapılan testlerim türlü bahanelerle yeniden yapılıp duruyo..Ama para vermediğin zamanda kaliteli hizmet alamıyosun..Var bizim burda fark almayan bir sağlık merkezi ama kadın doğumcunun bilgileri taş devrinden kalmış resmen..Tavırlarıyla beni çok tedirgin etti..Malesef öyle bir zamandayız ki herkes paraya bakıyo..Çalışsam sorun etmezdim ama çalışmıyorum bende uzun zamandır..Ama bebek bereket getirirmiş canım ya.. Allah fazlasıyla verir ödemelerimizin karşılığını
canım teşekkür ederim. keşke mümkün olsaydı da bizim ekibi sana da gönderebilseydim..seve seve yaparlardı temizliğiniyerimseniben
eşim o doktora gitme diyor ne yapacağımı şaşırdım. şu günlerde huysuzluğu üzerinde 14 günü kaldı. şimdi başka bir doktora gitsem de aynı parayı ödemiş olacağım offf offff haftaya cumartesiye kadar düşünür..değerlendirir bir sonuca gideriz artık..
ebrucum ben çalışıyorum, ama eşim askerden dönünce bir süre çalışmayacak..en doğrusu bu; bir kaç ay birlikte bebişimizle tatilimizin tadını çıkarmak..buna öyle ihtiyacımız var ki..ikimiz de çok yıprandık...
sonra o da işe başlar ben de...eşim çalışmaya başlayıncaya kadar idareli davranmamız gerekiyor..