Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebrucum son ayında dikkat et fazla temizliğe kalkışıpta yorma kendini olduğu kadar canım doktor özellikle uyardı beni son ayında bayanlar temizlikle kendini zorlayıp erken doğum yapma riskine giriyor dedi...Allahtan arkadaşlarım sağolsun 2 hafta sonra gelip evimi temizleyecekler annemde yardım edecek bende yavaş yavaş bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
Ridacım evini ve bebişinin eşyalarını iyi günlerde kullan canım rahatlamışındır ortalıkda toparlanınca...
Ebrucum o arkadaşlarına ohhh iyi olmuş diyeceğim valla tutamadım içimde nisbet yapmak neymiş görsünler
Bizim takvimlere ne olmuş yine sitede bir türlü ayarlarını kafamçokkarıştı tutturamadı yani sürekli değişim değişim olmuyor ama
kendinize iyi bakın a.s.
Murgizcim erkek milleti anlamıyorki başka türlü illa onlara ima edeceksin gözlerine gözlerine sokarak ki anlasınlar bence yap ben mesela 4 aydır ayakkabımı giyip çıkarmıyorum içeri girince kapıda duruyorum sesleniyorum Erooooollll diye oda gelip çıkarıyor ayy egilemiyoruzda babası diyorum oda numaracılar sizi diyor çıkarıyor
Nasılsınız kızlar...
Dün kontrolüm vardı oğluşumu gördüm çok şükür herşey yolunda normal doğum gözüküyor yine bir terslik yok doktorumda zaten normal doğum taraftarı...
Oğluşumda 2764gr olmuş doktor iyi gidiyor dedi...
Kolumdaki uyuşmada kilodan dolayıymış kızlar doktor son ayında dikkat et kilona dedi...öğünlerde 1'er dilim ekmek ye dedi bende nasıl doyalım o kadarcıkla dedim bende zaten 3dilimi geçmiyorum dedim öğünlerde yinede fazla dedi
Bu arada kızlar kilom 16kg olmuş sınırdasın dedi toplam alınması gereken kilo bu dedi daha var 1 ayımız dedi ama ne yapayım kızlar yemesek olmuyor ayy ne edeyim yaaa doğumdan sonra dikkat edicez artık dimi sengözlerimebaksanab