canancım, şu an yaşadığın şeyler bizim de başımıza gelebilme ihtimali olan şeyler..Herşeyin (Hayrın ve şerrin ALLAHtan geldiğine İMAN ediyoruz) Allahtan ümit kesilmez canım, her şerde bir hayır gizlidir..çok şükür ki bebeğinin sağlık durumu çok güzel..normal olamazsan, sezaryen olursun bitanem..yeter ki bebeğine sağlıkla kavuş..lütfen Arkadaşlarımızın da dediği gibi moralini yüksek tut, kendini koyverme. bu senin imtihanın tefekkür et..
Pazartesi günü çekilecek ultrason sonucunu dört gözle bekliyoruz..üç kişi edilen bir duaya gönülden amin derse o dua ALLAHın izniyle gerçekleşirmiş..
bak kaç kişiyiz...hepimiz senin ve bebeğinin sağlığı için dua ediyoruz..
Rabbim! Canan kardeşimizin ve bebek bekleyen tüm annelerin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması için bizlere yardımcı ol..mutluluğumuzu ve huzurumuzu daim kıl..bizlere kaldıramayacağımız sorumluluklar yükleme, bizi evladımızla ve sağlığımızla imtihan etme..
Amin
Canım benim çok saol gerçekten moral olarak iyi olmak çok iyi bu zamana kadar doktorlardan yana hiç şansım olmadı ve ilk dönem erken doğum riski şimdi plasenta önde anne içinde hayati tehlike dediler biz yapamayız diyip başlarından attılar allaha çok şükür ki şimdiki doktorum tıpkı bi annenin evladına yaklaştığı gibi bi yaklaşım gösterdi ve eğriyi doğruyu açık açık bizim anlayabileceğimiz dilden anlattı diğer doktorlar hamilenin piskolojisini hiç anlamıyo...
Salı günü tekrar kontrolüm var belki 16 mayıs beklemeden biraz daha erken alabilirler ama artık bu zamandan sonra doğan bebeklerin sağlıkları için sorun olmuyormuş şimdiki doktorum bebeğin ve senin için tutabildiğimiz zamana kadar tutalım diyor diğerleri hemen alıyordu bebeğimi
Kızımda büyümüş geçen hafta pazartesi gittiğimde 2790 gr olmuş annesinin kuzusu
ridacım bende öyle düşünüyorum insan iyi kalpli olursa kimse için kötü bişiy düşünmezse allahda onu iyi insanlarla karşılaştırır iyi şeyler yaşatır
buarada inş acımaz iyi geçer çatı kontrolün((((
canım inşallah dediğin gibi olur..az önce arkadaş aradı. geçen yıl aynı doktora gidiyordu. çarşafın altından eliyle çatıyı kontrol ettiğini söyledi...bayan bir doktor mu bulsam kendime tekrar..şaşırdım kaldım Allah yardımcımız olsun..
:tomato: kaçış yok sanırımmm
Slm kızlar... cumartesi günü muaynemiz vardı.. biraz kafam karışık.. şöyle bi özet geçeyim.. bebişin kilosu 2,500 bundan iki hafta önce 2250 idi. 36 haftalık. NST olduk durum gayet güzel dedi dr. haftaya tekrar gitcez. Canımı sıkan şu... kafasını ölçerken gelişme sorunu varmıydı fln dedi... daha önce başka bi dr gittiğimizden sordu. yok neden diye sorunca 34 haftalık gözüküyor dedi ve baka bi inceledi durdu... başkada bi yorum yapmadı.. kilosu bana normal geldi ama dediğim gibi kafam karıştı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?