• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

Sevgili Ecrin;--------------------------------------------------------------------------------

Aman allahım bu kadarmı anneye benzenir:)
Maşallah ikinizde çok cicisiniz

Son düzenleme:
p9030003ab5.th.jpg

Son düzenleme:
ya aslında ilk gören bendim ben yazmıştım ama eror verdiği için bi türlü kayıt olmadı mesajım yav olmadı şimdi:((( aaaa hem siz çok uzaksınız gurbete vermez kızını biz hemen şuracıktayız hem biz dünür olarakta iyi anlaşırız iki başak burcu:)))) kız bizimdir tamam. nasıl buldum yolunu ama:))))

Tuğba olayı çok iyi bağlamışsın ama babası diyoki kızım evlenmesin die ona araba alıcam. Kimse ümitlenmesin :))) bencil adam bende babamın kızıydım

canancığım çok güldüm ya:roflol: demek araba alıcak gitmesin diye. arabayla gezerken ya birine vurulup aşık olursa. bence evden dışarı çıkarmasın kız güzel kız peşine takılan çok olur:roflol:

Sorma zaten çok dertliyiz eteği varmı die daha doğmadan kontrol etmşti dolabı çok kıskanç benim kociş. Tabii şimdiden dio okula gidince ben alıp getircem neymiş onu gören erkek çocuklar babadan korkup kızına takılmazmışş ah be kociş biz kızımızı bu kadar sıkarsak bunun sonu daha fena ama heralde o zaman kadar huyu değişir olgunlaşır inş. yoksa o zaman benim işim zor

allahım hepinizin bebişlerini sağlıkla büyütüp vatana millete hayırlı evlat olmayı nasip etsin hepsi birbirinden güzel maşallah sağlıkla kalın :nazar:

kızlar hepinizin bebişleri çok güzel maşallah. Allah size bağışlasın. bende mayıs annesiyim. amaaa 2009 mayıs-tatlicadiarzu- resimleri gördükçe nası canım çekti! ayyy nası dayanacam ben?:lepi:

kızlar hepinizin bebişleri çok güzel maşallah. Allah size bağışlasın. bende mayıs annesiyim. amaaa 2009 mayıs-tatlicadiarzu- resimleri gördükçe nası canım çekti! ayyy nası dayanacam ben?:lepi:

merak etme öyle çabuk geçiyorki bir bakmışsın sende almışsın bebeğini kucağına.

aynı duyğuları bizler de yaşamıştık cerencim..Allah sağlık versin yeter ki..sen de bebişini kucağına alırsın inşallah

canım rsmin boyutunu ayarladıktan sonra host it butonu tıklayıp resmin boyuta girmesini bekle sonra resim çıkınca onun üstüne tıkla.resmin büyük hali çıkıcak.şimdi en alttaki kutudakini kopyala ve burdaki dağlı kısma yapıştır.
49505617uy6.jpg

Back