• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

happy büyük olmuş anlaşılmıyo ama kendi pc me kaydedip ordan baktım maşallah şok şekerli tüm bebişler gibi

şapkasını bir deneyeyim dedim:)))

bu bir günlük hali

grnt057js0.jpg

buda şimdiki:)))
şapka aynı içindeki farklı:))))

resim173cb4.jpg

KIZLAR BAKSANIZA PAŞAMA. RESİMLERİ DÜZENLERKEN DİKKATİMİ ÇEKTİ PAYLAŞAYIM DEDİM:)))))
PEŞ PEŞE ÇEKERKEN NE HALLERE GİRMİŞ:))))

grnt250ls8.jpg

grnt249wt5.jpg

grnt251rq2.jpg

grnt252bj0.jpg

Son düzenleme:
Tuğba resimlere peşpeşe bakarken hiç ağlayarak olduğunu tahmin etmedim öyle görünce içim cız etti ay canım yaa maşallah öp koklo onu benim için

Tuğba resimlere peşpeşe bakarken hiç ağlayarak olduğunu tahmin etmedim öyle görünce içim cız etti ay canım yaa maşallah öp koklo onu benim için

öptüm teyzesi kokulu kokuluŞeniz
çekerken resimler arasında 5 -10 saniye fark vardı. aslında ilk resim en sonda, ağlayan resim 3. sıradaydı. yerlerini değiştirdim bende. yani öyle ağlamadı suratını ağlar gibi yapıp sonra mimiğini değiştirdi. bari deyiştireyim yerini kasıtlı ağlattım sanacak gören.-tatlicadiarzu-

kızlar bakın odaya girdiğimde oğluşu nerde buldum. halının orta yerine koymuştum keratayı sen geri geri git nereye gir yaramaz oldu bu yaaa:))))
resim018wj1.jpg

bu yaramazlar he böyle demekki.kuzey de durmuyo hiç çok hareketli maşallah.senin oğlun gibi.sağlıklı olsunlarda biz peşlerinden koşarız.

ay annesinin gülü ne güzelde bakarmış maşallah :nazar: ay herrkes bu duruma daha dur bunlaran iyi günlerin bu lafa uyuz oluyorum neden yaa ben herşeyi göze alarak doğurdum tabiki zoruklar olucak çocuk bakmak sabır işi
geçen gece ecrin çok vakisiz bi saatte uyandı bende uyuttum tekrardan ama çok kızdım nie kalktı die sonra sabah uyandı yerinde aldım bana baktı güldü gece ona kızdığım için kendimi çok kötü hissetim onlar yaramazlk yapsın ama zaraar gelmesin güzellere

Back