• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

mercan dilara valla bebişlerini Allah nazarlaradan saklasın bacım. cok tatlılar
pilot andaç seninde kızına maşallah . çok tatlı gülümsemiş...

sonunda kızımın resimlerini yükledim yeni bilgisayarıma işte benim pıtırcığım :nazar:

İlk doğduğumuz gün :nazar:
anne_kuzusu.jpg

sonunda 40 uçurduk :nazar:
minik_kelebegim.jpg

çok güzel uyuyo ananesinin omzunda :nazar:
uyuyan_guzel.jpg

Son düzenleme:
oyuncağım o benim her şey yakışıyo :ecrin_bebek: :nazar:
annesinin_gulu.jpg

artık büyüdük 10 gün öncesi :nazar:
canim.jpg

pozcu kızım benim mankenmi olacak ne :nazar:
bal_surat.jpg

canancığım maaşallah kızına çok güzel poz veriyo hele bi tanesine bayıldım senle beraber olanın üstündekiydi galiba. yalnız saçları hiç değişmemiş doğduğundan beri dik:)))

canancım ecrin pek tatlı olmuş maşallah..her gün biraz daha değişiyorlar..Allah korusun

maaşalh ecrine çok tatalı maaşlh canancım ben kızını sana benzettim ikinizde çok hoşsunuz:)
mercan seninde albümlerine baktım bayıldım maaşalh yavrularına

gizemcim bende kızımı kendime benzetiyorum hatta bazen kız küçük canan die seviyorum onu bebeklik fotoğraflarımla aynı..
Kızım poz verme konusunda da bana benziyo babam ben küçükken fotoğraf makinasını eline alınca ben bşlarmışım poz vermeye ecrin ağalarken makinayı görsün susuyo :)))
Ridacım allah tüm bebişlerimizi korusun onlar melek anne kuzusu onlar :nazar:

canan maşallah bebeğine. Allah nazarlardan saklasın. çok tatlı olmuş. en kısa zamanda bende çekip koycam kızımı.. kıskandırdınız ana kız beee...

bekliyoruz sizide deryacım anneler ve bebişlr
teşekkür ediyorum hepinizi allah tüm bebekleri nazardan korusun :nazar:

Kızlar maşallah bebişlerinize..Allah nazarlardan korusun vallahii...

Canancığım ecrin aynı sen bence:) cok şeker ..nasılda poz veriyor..maşallah

benim oğlumada tam tersi bu kime benziyor diyorlar. ne güzel canancığım kızın sana çok benziyor. annesi gibi çok tatlı ve güzel.... :))) öpüyorum ecrini kocaman......

canancım ne tatlı kızın var maşşallah mayıs anneleri sıray girinnnn ilk talip benim ecrini oğluma istiyorum :)))

valla yasemincim ben ilk gördüğümde aklımdan geçirdim ama yazamamıştım ilk sen yazdın..ama bakalım ecrin kimi tercih edecek biz de talibiz muhammed için

Back