• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

kuzey001up8.jpg

bu da KUZEY'in son hali

Arkadaşlar buda benim yavrum safa,
Çok neşeli anlarından bir kaç video.
http://www.akay.net/video/safa.zip

Maasallah safaya cok cok tatli.Mercan sesi duydu kostu geldi,anne bende bakayim kayraya dedi./Onun icin her bebek sesi kayra demek.Sonra bakti aaaaakayra degil dedi.Son ra ki soz su ANNE BEN BUNU ISTIYORUM.Oyuncagimi diyorum hayir bebegi diyor

şimdi oldu gördüm maşallah yavruna çok şeker akay.nette safanın sitesiymiş yeni farkettim

resim eklemeyi baştan anlatıyorum arkadaşlar. sitesine giriosunuz.çıkan sayfada gözat linkini tıklayıp resminizi seçiyosunuz.resize image yazan kutuyu işaretleyip 640-480 olan boyyutu seçiosunuz ve host it butonuna tıklıyorsunuz.bir müddet sonra resminizin küçük hali ekranda beliriyor.resmin üstüne tıklayın şimdide.resim birazdaha büyüdü ve altta kutucuklar çıktı.şimdi o kutuların en sonundakini kopyalıyorsunuz.(yani başında direct yazan kutunun içini kopyalıosunuz) buraya gelip yukardaki dağ gibi gözüken şekil var ya grafik ekle linki işte onu tıklıyorsunuz.ordaki kutuda yazanı silip sizinkini yapıştırıyorsunuz.ve olduuu:) inşallah anlatabilmiişimdir.METEM
14947681ln3.jpg

Back