• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin resimleri

kuzey001xo2.th.jpg
[/IMG]

mercancığım başardın sende sonunda çok şükür. maşallah ya ikiside çok tatlı. hele 4. resime bayldım kayranın bakışları çoooook tatlı yaaaa.... yesin onları teyzesi:))))

mercancığım başardın sende sonunda çok şükür. maşallah ya ikiside çok tatlı. hele 4. resime bayldım kayranın bakışları çoooook tatlı yaaaa.... yesin onları teyzesi:))))

Tugbacim nazar dgidrdin kizzzz,bak olmus dedin resimler yine buyudu...oFFF offf sayfayi yuine kaydirdim..Sen yine nobete baslamissin...Canan yok mu????????

mercancığım maaşallah kızların çok tatlı ikisinide alayım ben:)) benim büyük oğlum gibi büyük kızın gzleri kirpikleri yeter valla allah nazardan saklasın insan korkuyo

Kızlar çok şeker Mercanın saçlarına bayıldım allah nazardan korusun bebişleri :nazar:

Tuğbacım bu gece baya bi nöbet tutmuşsun benim kuzu gece çok fenaydı emmedi midesi bulanıyordu onunla uğraştım bütün gece

Kizlar sagolun hepniz.Nazar benimd ene korktugum sey...Canancim senin ecrinin de gidisina ve o ciddi manali bakiisna bayiliyorum ben....Biz kayrayi ancak uyurken cekebiliyoruz..

Bizim kız fotoğrafmakinasını gördüğü anda merceğe kitleniyo ne gülüyo ne bişe hep poz verio mankenmi olcak ne :)) Ama o gıdıdan artık eser kalmadı emmediği için düzgün bi şekilde zayıfladı süzüldü yavrum

Back