bu arada bizim tembel cimcimenin bugün ilk dişi çıktı teyzeleri:)))
afiyet olsun kuzuna, değişik birşey olmuş, güzel göründü bana daSabah benim bıdığa azcık tereyağında mısır ununu kavurdum, nişasta, irmik ve sütilave edip muhallebi gibi yaptım içine ceviz, fındık ve peynir karıştırıp yedirdim seve seve yedi şükür yavrum her sabah yumurta yemekten sıkılmış belli ki :) şimdi uyuyor kalkınca yoğurtlu ıspanak yer akşamda köfte tamam bugünüde atlattık sayılır. size kolay gelsin...
afiyet olsun kuzuna, değişik birşey olmuş, güzel göründü bana da
un, nişasta vs. vermiyorum ben kilolu diye yoksa yapardım
bu arada bizim tembel cimcimenin bugün ilk dişi çıktı teyzeleri:)))
Aramıza hoşgeldin. Efenim ben deniz bahtsız xeno.. Çok boğazsız bir çakma prematüreye sahibim. Şuan ücretsiz izindeyim ve devrelerim karıştı sıkıntıdan heran kısa devre yapabilirim. Ben bu başlığa sadece Çınar'a neler yediremediğimi yazıp dert anlatıyorum. Diğer dostlarım bu yüzden bir nevi bana karşı Güzin Ablalık rolünü üstlenmiş durumdalar. Umarım katı gıdaya geçtiğinizde sen, dertli değil mutlu annelerden, bebeğinde iştahıyla övgümüzü kazanan bir bebiş olursunuz. Sevgiler...
ah canım benim, o ne demek, tabi ki iyi bir annesin sen, lütfen aksini düşünme
bebeğinin beslenmesi de gayet iyi, yemediği şeyleri yoğurtla falan yediriyomuşsun işte
akşam yemek yemiyor kusuyor demişsin ya, öğlen yemek verip akşam a hafif bir çorba verebilirsin, bir de öyle dene istersen, hem iki öğün ev yemeği yemiş olur, hem çorbayı kusmaz belki?
bu arada xenoooo nerelerdesin?
Çınar'ı çok iyi tanıyorum. Hatta evde bile anlatıyorum maceralarını. kerem 1 yaşında. Normal şartlar altında iştah sorunu da yok. Onun sorunu sadece benimle. yaklaşık 1 aydır benim verdiğim herşeyi yemeyi reddediyor. Elinin tersiyle bir itiyor, kaşık bir tarafa yemek bir tarafa gidiyor. Ama bakıcının verdiklerini havada kapıyor.Ben de buna takmış durumdayım. Mutlaka bir şeye tepki yapıyor ama neye hala bulamadım.