Sabah kahvaltılarında ben bile zorlanıyorum,gece çok emiyor sütümde gece çok oluyor sabah uyanır uyanmaz emiyor tabi iştahı tıkıyor.merhaba herkese...
buraya yazmasmda genelde takip ediyorum değişik fikirler alıyorum sizden çaktırmadan
maşallah yaşlarını devirmiş bebekler yeni yaşları hayırlı olsun...sanki yaşını geçince herşey değişiverecekmiş gibi geliyor ya kendimizi mi kandırıyoruz kiçok mu yoruyolar?
size birşey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim..ben halen günde bir defa çorba veriyorum kızım 9 buçuk aylık..akşam da muhallebi..siz ne zaman günde 2 öğün çorbaya geçtiniz?birde kızıma kahvaltı yaptırmak bir işkence hiç yemiyor sabah beni çok emiyor sütümle doyuyor olabilir mi?ne dersiniz hanımlar...
Enes bebeğe çoookk geçmiş olsun. ÇINAR YİNE HASTA(((((( Çocuğumun iştahı devletin memurlarına verdiği zam oranı kadar açılmış, yarabbi şükür derken, dün hapşurmaya başladı. Doktorunu aradım. Aşısını yeni oldu bu gece takip edelim, ateşi 37.7 olursa gece kaç olursa ara ve yarın görüşelim dedi. Birazdan gideceğiz. Yazık ememiyor bile. Göğsümü sıkıp yüzüne fışkırtıp gülüyordu. Şimdi o kadar aç ki ağzına sıkıyor ama yutamıyor. Burun tıkalı, hönk hönk dedeler gibi öksürüyor. Prematüre bebek ne kadar zor ya..
Enes bebeğe çoookk geçmiş olsun. ÇINAR YİNE HASTA(((((( Çocuğumun iştahı devletin memurlarına verdiği zam oranı kadar açılmış, yarabbi şükür derken, dün hapşurmaya başladı. Doktorunu aradım. Aşısını yeni oldu bu gece takip edelim, ateşi 37.7 olursa gece kaç olursa ara ve yarın görüşelim dedi. Birazdan gideceğiz. Yazık ememiyor bile. Göğsümü sıkıp yüzüne fışkırtıp gülüyordu. Şimdi o kadar aç ki ağzına sıkıyor ama yutamıyor. Burun tıkalı, hönk hönk dedeler gibi öksürüyor. Prematüre bebek ne kadar zor ya..
xenocugum çok geçmiş olsun bizde aşı yaptırdık dr ateşi ve döküntüsü olabilir dedi gülcede çok huzursuz boynunda birkaç kızarıklık oldu döküntü oldu sanırım .bugün ballı tahıllı mama yarım kase yei sabah öğlen pırasa yemedi az makarna yedi akşama ne yapsam daha karar vermedim pırasa sevmiyor ona özel birşey lazım yayla çorbası yaparım artık onu seviyor
gülce ne aşısı oldu canım?geçmiş olsun