of kızlar bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)ama bende gunun sözü her işte bir haıyr vardır.
önce günün menüsü sulu köfte,köftesi bulgur ilaveli,küp patatesle pişrilmiş.
gelelim olaylara.damar problemm için gittiğim kontrolde tesadüfen safra kesemde sıkıntı oldgug cıktı ortaya yarın tomografi çektiriyorum.diğeri ise bakıcı.sevgili zat,yarına gun almış 15 kişi eve gelecek zat da bebeiimle ilgilenecek.üstelik boş gun var.yarına ertele,kesinlikle olmaz.herkes ayarlamış,nasıl değiştireyim,arada bir olur böyle.vs beni kıran nokta 5 e kadar baktım bugun sesim cıkmadı,hergun 2,5 te alıyorduk.oysa kaç kez rapor aldım,götürmedim,onlara say onu da dedim.ben olayın üstüne eltimi ayarladım tam arayıp beşiği ve esyaları toplayın alcaz diye arayacakken onlar arayıp gelin eşyalarınızı alın demez mi....
of kızlar bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)ama bende gunun sözü her işte bir haıyr vardır.
önce günün menüsü sulu köfte,köftesi bulgur ilaveli,küp patatesle pişrilmiş.
gelelim olaylara.damar problemm için gittiğim kontrolde tesadüfen safra kesemde sıkıntı oldgug cıktı ortaya yarın tomografi çektiriyorum.diğeri ise bakıcı.sevgili zat,yarına gun almış 15 kişi eve gelecek zat da bebeiimle ilgilenecek.üstelik boş gun var.yarına ertele,kesinlikle olmaz.herkes ayarlamış,nasıl değiştireyim,arada bir olur böyle.vs beni kıran nokta 5 e kadar baktım bugun sesim cıkmadı,hergun 2,5 te alıyorduk.oysa kaç kez rapor aldım,götürmedim,onlara say onu da dedim.ben olayın üstüne eltimi ayarladım tam arayıp beşiği ve esyaları toplayın alcaz diye arayacakken onlar arayıp gelin eşyalarınızı alın demez mi....
biz de sonunda adam gibi kahvaltıya başladık oğlum inanılmaz bir şekilde dünden beri 1 bardak süt eşliğinde ekmek içiyle yumurta ve peynir yiyor lokmaları da ağız dolusu evire çevire yiyor küçücük bir parçayı bile kabul etmeyen çıkaran çocuk birdenbire çiğnemeyi ve yutmayı öğrendi. demek ki zamanı varmış , her çocuk farklı gelişiyor sonuçta ben de mutluyum ne diyim
ben hergün vermeye başladım,dr öyle dedi.hatta tam ver dedi.kızlar xeno nerde ya?çınar hastaydı,ciddi bişey yoktur umarım.
yumurtayı gün aşırı mı veriyorsunuz hergün mü?bizim paşa yoğurt yemeyi bıraktı yine.sabah kahvaltı,öğlen çorba,akşam meyveli muhallebisini yiyor büyük insan gibi günde 3 öğün yiyor rejimde.o kadarcık yemeye enerjiyi görseniz,poposu 5 dakika yere deymiyor çok yoruyor beni.gece de 4-5 sefer kalkmasa dinlensem diyorum ama nerdeeeeeee
Çok geçmiş olsun inşallah daha da iyiye gider canım. Bizde 2 gündür soğuk algınlığından yatıyoruz önce ben oldum tabi malum benden kıza geçti çok şükür ben yatk döşek yatarken Nisa hafif atlatıyor inşallah kötüye gitmez. Yemesi içmeside iyi allahtanda şurup veriyorum. Hafta sonuda doğum günümüz varya iyileşmemiz lazım yoksa hiç bişey anlıyamıcaz yada ertelemek zorunda kalıcaz.dun tum gece hastanede gecirdik kiz rotavirus kapmis kusma ates ishal helak oldu yavrum gorseniz yeniden istahi acilmisti kuzumun cumartesi salak kafam arkadasin oglu ayni sikayetten hastaydi ona gittim bizim akilli kizda oglanin sulugundan su icmis ben gorene kadar elinden aldim ama bulasti hep benim sucum esime demedim bilse cildirir nasil halsiz asi yaptirmadim iyikide yaptirmamisim faydasini gormeyecegimi 3doktor tekrar tekrar soyledi hatta dahada icinden cikilmaz boyuta gelir bagirsak enfeksiyonuna kadar varirdi dediler simdi iyi ama sadece sivi verilicek az once biraz bebelac ve aptamille biberona sut yaptim icti ardindan azicik yogurt pilav tazefasulye yedi sukur cikarmadi simdide mediset verdim uyudu hic hali yok aman kizlar bu nisan ayina kadar virus aktif etraftaymis hasta insanlara yaklastirmayin kendi ellerinizi bebeklerinkini ve sevmek isteyenlerini uyararak yikatin kirilan kirilsin sapsup opmesinler tam virus ayi bol sivi verin tum sebzeleri iyi yikayin dun gece halini gorseniz acirdiniz sukur kusma durdu ishalde sadece sabah vardi ateside azaldi
dun tum gece hastanede gecirdik kiz rotavirus kapmis kusma ates ishal helak oldu yavrum gorseniz yeniden istahi acilmisti kuzumun cumartesi salak kafam arkadasin oglu ayni sikayetten hastaydi ona gittim bizim akilli kizda oglanin sulugundan su icmis ben gorene kadar elinden aldim ama bulasti hep benim sucum esime demedim bilse cildirir nasil halsiz asi yaptirmadim iyikide yaptirmamisim faydasini gormeyecegimi 3doktor tekrar tekrar soyledi hatta dahada icinden cikilmaz boyuta gelir bagirsak enfeksiyonuna kadar varirdi dediler simdi iyi ama sadece sivi verilicek az once biraz bebelac ve aptamille biberona sut yaptim icti ardindan azicik yogurt pilav tazefasulye yedi sukur cikarmadi simdide mediset verdim uyudu hic hali yok aman kizlar bu nisan ayina kadar virus aktif etraftaymis hasta insanlara yaklastirmayin kendi ellerinizi bebeklerinkini ve sevmek isteyenlerini uyararak yikatin kirilan kirilsin sapsup opmesinler tam virus ayi bol sivi verin tum sebzeleri iyi yikayin dun gece halini gorseniz acirdiniz sukur kusma durdu ishalde sadece sabah vardi ateside azaldi
sagolun kizlar biraz daha iyi azicik mama icti o kadar oylece yatiyor ishali kesilmedi ama kusma yok ateside simdilik yok yavrum hasat oldu geceden beri sesi solugu cikmiyor Allah hepinizin yavrularina saglik sihat versin xeno cum insallah iyidir merak etmistim bende
nnuray geçmiş olsun tesadüfen grdüm mesajını benim bebeğim de kaç gündür aynı önce kusmayla başladı sonra ishal şimdi kusma kesildi ben de rotavirüsten şüphelenmiştim il ama dr bağırsak enfeksiyonu dedi bugün biraz daha ii inşallah seninki de hemen iyileşir canım Allah şifalar versin