oğlum beni rezİİİİİİİİİİil etti.malum taşındığımız için ankara'da veda turlarına çıktık.dün halama gittik.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan oğlum sofraya bi saldırdı.sanırsın 9 aydır aç bıraktım çocuğu.
Kendimize kaşarlı yapıcam dün akşamdan kalma mercimek çorbam varfırında nasıl ? kaşarlı mı?
mantar hiç vermedm desem yeridir.
ama sulu bir yemek yap,ona da yedir derim.
evde kendi pişridiklerimizden versek artık,tabi bunun için kendimize yemek yapmamız lazım :)
kızlar bişe sorucam kızım artık 4 aylık ve elma suyunu günde kaç ml vermeliyim ya da günde mi vermeliyim tecrübeli annler yardım edermisiniz?
kızlar yaaa, ben feci sıkıldım yemek yapma işinden
hergün düşün dur ne yapayım, ne sırası, et tavuk hangi sebze
öfffff bunaldım yaaa, akşama ne yapsam ki kıza?
füsfüscüm bi yerde görmüştüm excel tablosu yapıyorsun,ordan takip daha kolay olur,ben yaptım ama bi türlü devam edemedim.
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
oğlum beni rezİİİİİİİİİİil etti.malum taşındığımız için ankara'da veda turlarına çıktık.dün halama gittik.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan oğlum sofraya bi saldırdı.sanırsın 9 aydır aç bıraktım çocuğu.
arkadaşlar 7,5 aylık kızıma sütün kaymağını versem ağır mı gelir acaba?
hiç veren oldumu aranızda?
bırak kaymağını ben daha süt bile vermedim ki...
süt bende vermiyorum biyerde kaymak verildiğini duymuştum merak ettiğim için size sordum.
dün sofralara saldıran oğlum bugün tam 1 saatte tavuk çorbası içti....arkadaşlar bu kahvaltı olayından hem sıkıldım hem korkmaya başladım.böyle karman karışık yemeye alıştılar...sanki benimki çok yiyormuş gibigerçi bazen ayrı şeyler vermeye çalışıyorum ama....ayrı verince hepten az yiyor...karışık olunca kaptırabildiğim gidiyor...