Taylan biraz önce uyudu,ben bittim arkadaşlar zaten eskisi kadar giremiyorum Taylan çoook fazla hareketli ve dağıtıcı yetişemiyorum hiiç bir şeye bir seneyi daha geçirsem belki daha bir düzene girermiş gibi.
Sabah sıkıntılı bir kahvaltı yaptık,kahvaltıyı beraber yapıyoruz masadaki yiyecekleri,tabakları kıramadı ve dağıtamadı diye kahvaltı yemeği red etti.İşte sonra oyun oynayarak yedi.
Kahvaltımızda:Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir,bir çay kaşığı ayva reçeli,Pekmezli,peynirli mama,bir adet yumurta,mamanın içine ceviz,badem,kabak çekirdeği,dut kurusu,fındık bunları daha önce rondadan geçirip bir kavonoza koyup hergün bir yada iki tatlı kaşığı ekliyorum ayrıca siyah üzüm çekirdeği yarım çay kaşığı kadar.Bir saat sonra iki çay kaşığı pekmez.Şimdi uyuyor pıtırcığım hemen gidip öğlen yemeği hazırlıcam doktorumuz süt kullanma diyor ama ben brokoli sütle denemek istiyorum ve şeytan dürtüyor yada şeytana yenilmezsem pazı yemeği yapıcam...Gözlerimi yarım açabiliyorum yanlış yazdıysam özür dilerim...