kızlar deminden beri araştıryorum örnek menülerde- 10 ay sonrası-sabah öğle arası ara öğün koymamışlar.ikindiye meyve-yoğurt yazmışlar.siz veriyomusunz?
9 kahvaltı,12 öğle,16 ara öğün,20 akşam diyor.
sağol sevhancım, sizinki de ilginç bir durum hakkaten, maşallah güzel yiyor taylan
aslına bakarsan ben de eşim de çöp gibiyiz ama bebekliğimiz çok tombikmiş, bebekliğimize benziyor heralde defne
neyse yanlız değilmişim, gülce de bizim gibi
defne şu an 11.300, boy da 78di geçen hafta kontrolde
hasta olan bütün bebişlere çok geçmiş olsun iştahları atsın bizde bugün dra gittik gülce 2 gecedir 3te uyuyor oda zar zor iştah desen kalmadı dr birşeyi yok dedi muhtemelen diş sıkıntısıymış idrar kan tahlili yapıldı çok şükür iyi ama ne oluyor bu çocuga ya uyumuyor yemiyor hep sıkıntılı daha öncde diş çıkardı ama bu kadar iştahsız olmamıştı ne versem yemiyor emmiyor sabahtan beri yarım kase yogurtla duruyor. kilosu 11.500 boyu 85 olmuş dr 18 ay durumunda dedi minadex i sordum biraz yesin diye seven seas önerdi balık yagı içerigi daha çokmuş
korkma xenom, al sana kocaman bir maşallah:))
öncelikle başta defne ve herlkese maşallah.
kızlar bugun canım çok sıkkın,kahvaltıyı etmiş bakıcıda bilge,sonra 11 i geçerken meyve yedirmiş ve kusmuş bizimki,ya nasıl yediriyor acaba?zorla mı tıktı,açıyomu agzını diyorum istemzse acmaz evet yiyor diyor,Allah'ım çıldırıcam,bu kaçıncı oldu.hiç görmedim ben böyle kustugunu.suyu fazla içerse az atıyor bitek.birkaç gün kullansın diye koyuyorum meyveleri,o da yarım yarım karışım yapıyomuş.ben birkaç kaşık zor veriyorum meyveyi.offf.
canım tıkmamıştır inşallah ya, zaten istemezlerse mümkün değil veremez heralde, öyle bir kitliyorlar ki ağzınıöncelikle başta defne ve herlkese maşallah.
kızlar bugun canım çok sıkkın,kahvaltıyı etmiş bakıcıda bilge,sonra 11 i geçerken meyve yedirmiş ve kusmuş bizimki,ya nasıl yediriyor acaba?zorla mı tıktı,açıyomu agzını diyorum istemzse acmaz evet yiyor diyor,Allah'ım çıldırıcam,bu kaçıncı oldu.hiç görmedim ben böyle kustugunu.suyu fazla içerse az atıyor bitek.birkaç gün kullansın diye koyuyorum meyveleri,o da yarım yarım karışım yapıyomuş.ben birkaç kaşık zor veriyorum meyveyi.offf.
Kurban olayım maşallah de. Ben oğlum tosun dedim dedim şu halime bak bu ay kilo verdi çocuğum. Gene de şükürler olsun ortalama üstü bir çocuk ama insan çocuğu kilo alırken birden kilo verince çok üzülüyor.
canım tıkmamıştır inşallah ya, zaten istemezlerse mümkün değil veremez heralde, öyle bir kitliyorlar ki ağzını
ben bakıcıya yediği kadar, yediremezsen hiç uğraşma diyorum ki rahat olsun, yemeyince ona bahane bulmayacağımı bilsin istiyorum
sen de öyle yapmışsındır mutlaka ama bir tekrarla istersen canım
insan üzülmezmi ayy bende kafayı yiyorum az aldığı zamanlar
senin bebeğin iştahsızdı dimi yanlış hatırlamıyosam.
ben nasıl zor ve oyunlarla yedirdiğimizi anlatıyorum,o hiç zorlanmıyorum diyor-maşallah deyim :) - ,of ne bilim direk de söyleyemiyorum yapım batsın.ama yarın konuşcam çok canım sıkıldı dicem,ara öğün zaten azıcık yese yeter filan..ne bilim.
canım öncelikle doğum kilosundan fark ediyor olabilirmaşallah maşallahla başlayayım yanlış anlaşılmamak için ama yemiyor yemiyor diye yakındığınız bebekler 11-11,5 kilo geliyor:)) benim obur tobur aç gözlü her şeyi silip süpüren oğlum nasıl 10 kilo geliyor anlamadım yaw benimkinde bir sorun olabilir mi acaba?????
Aynen bizde durum farklı değil.Ben bakmıyorum artık kilo tablolarına:))füsfüsün dediği gibi Demir hareketli bir bebek benim oğlumda öyle onu takip ederken başım dönüyor.sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil zayıf yada kilolu hepsi yerini buluyor.maşallah maşallahla başlayayım yanlış anlaşılmamak için ama yemiyor yemiyor diye yakındığınız bebekler 11-11,5 kilo geliyor:)) benim obur tobur aç gözlü her şeyi silip süpüren oğlum nasıl 10 kilo geliyor anlamadım yaw benimkinde bir sorun olabilir mi acaba?????