Canım ben sebzelerin tümünü ayırt etmeden buhar pişiriciyi kullanarak pişiriyorum kıymayıda,balığıda ama bu sefer etin suyu yemeğe tad versin diye kıymayı ayrıca ocakta pişiridim.Pazıları ve pirinci buhar pişiricide pişirdim sonra ocakta pişirdiğim kıymayla karıştırdım.sebze yedirirken sorun yaşamadığım için özel olarak tadlansın diye bir şey yapmıyorum.Buharda pişirip yediriyorum,tuz hala kullanmıyoruz.Dokrunuzun çay verin demesine şaşırdım biz vermiyoruz Taylan'ın böyle alışkanlığı olsun istemiyorum.Çay yerine biz bile meyvesuyu,süt yada ıhlamur kullansak daha iyi olur gibime geliyor çay yemeklerde 45 dakika sonra kullanılmalı diye öğretmenimizin bir nasihatı vardı.sevhancım nasıl yaptın pazıyı,kıymalı mı?
doktora gittik , sebebini bilmediğimiz durumlarda viral enf. deriz dedi kurtuldu.Adamın ağzından kerpetenle laf alıyoruz,bıldırcın yumurtası vermeyin tavuk daha iyi dedi,hergün bir tane verin dedi,siz kahvaltıda aptamil mi yiyorsunuz siz ne yiyorsanız öyle kahvaltı yapacak dedi,e dedim çay verecek halimiz yok açık verebilirsin dedi.inek sütü,bal ve tuz hariç herşey verebilirsin demiştim diye ekledi,cerrahpaşa mezunu,aslında memnun değilim ama napalım,alternatif yok.tahlil sevmez,sorarsan konuşur.multivitamin sordum balık yağı içeren,15 günde 1 balık yiyorsa gerek yok dedi,ama seven seas yazdı 1 tatlı kaşığı verebilirsin balık yemiyorsa dedi.vercem ben,herşey var içinde içerse tabi.
Biz son bir aydır kullanıyoruz daha önce iştah sorunumuz olmamıştı geçen ay doktor vitamin ilacımızı değiştirdi.İlacın kullanım şeklini okuyunca yene doğmuş bebeklere güvenle verildiği yazıyor miktarlar faklı bence kullan ben memnun kaldım.kızlar biz 5 buçuk aydır minadex kullanıyoruz erken mi başlamışız ne bu zaman kadarda 4.ayda kan damlası ve devit 3 kullanmıştık başakada yoktu şimdilerde de minadex ve zinko kullanıyoruz bebeğim iştahsız olduğundan takviye olarak çünkü kiloda almıyorda yemediğinden siz daha yeni başalamışsınız minadexe...
Biz son bir aydır kullanıyoruz daha önce iştah sorunumuz olmamıştı geçen ay doktor vitamin ilacımızı değiştirdi.İlacın kullanım şeklini okuyunca yene doğmuş bebeklere güvenle verildiği yazıyor miktarlar faklı bence kullan ben memnun kaldım.
şulecim sen yine de hergün verme bence, ben kendim bile hergün yemiyorum yumurtayıniye herkese minadex bize 7 seas ya
doktorun aklına uydum bugun de yumurta verdim,karnı kırmızılık dolu cocugun.yoksa şuruptan mı dedim,prospektüse baktım yan etkisi yok yazıyor
canım ben aslında nazar değecek bir konu olmadığını düşündüğümden maşallah demedim, çünkü o kadar üst değerlerde olmasından memnun değilim açıkçasıfüsfüscüm maşallah demeyi unutmuşsun canım,aman nazar etme:))ne güzel yesin bebişler herşeyi,yemeyen çocuk çok zor.bizde hasta olduktan sonra kullanmaya başladık minadex'i,10 gündür falan içiyor yani,daha önce ben istemiştim ama gerek görmemişti doktorumuz.inşallah bizimkinin de iştahını açar
füsfüscüm maşallah demeyi unutmuşsun canım,aman nazar etme:))ne güzel yesin bebişler herşeyi,yemeyen çocuk çok zor.bizde hasta olduktan sonra kullanmaya başladık minadex'i,10 gündür falan içiyor yani,daha önce ben istemiştim ama gerek görmemişti doktorumuz.inşallah bizimkinin de iştahını açar
Canım benim ben sana geçmiş olsun dedim mi demedim mi hatırlamıyorum. Ya walla özür dilerim. Çınar'ın hastalığı uçurdu beni.. Ay maşallah de içiyor ne güzel minadex'i senin ki.. Çınar kusuyor yine. Antibiyotiği bile verememeye başladım dünden beri. Çığlık çığlığa bağırıyor diline değidiği an öğürtüp kendini kusturuyor. Ağırlaşacak yine diye korkuyorum
Maşallah diyelim yinede biz füsfüs,aslında güzel bir durum hem bebeğin büyüdükçe kilo alımı yavaşlayacaktır.Ya bizimkine ne dersin çok güzel besleniyor,yiyor içiyor ama ayda 200 gr anca alıyor doktor beğenmiyor kilo alımını hadi çocuk yemese zorlarımda bu mideninde bir kapasitesi var sanırım.Şuan 9500 kg 75 cm boy zaten küçük doğmuştu aldığı kilolarda anne sütüyle beslendiği zamanlardan kalma.Benim ailem,ben zor kilo alan tipleriz sanırım oğluşçumda bu konuda bana benzedi.canım ben aslında nazar değecek bir konu olmadığını düşündüğümden maşallah demedim, çünkü o kadar üst değerlerde olmasından memnun değilim açıkçası
herşeyin normali iyi çünkü, bizimki de fazla biraz
ama anne sütüyle böyle oldu ypacak birşey yok
6 aylıkken 10 kiloydu, düşün
kucağımda şöyle zevkle taşıyamadım bebişimi
ek gıdaya geçeli yavaşladı neyse ki kilo alımı, maşallah herşeyi de yediği için kiloyu hiç sorun etmiyorum, almasa da olur