uyuşturucu iğne yapıyor di mi?
offf çok korkuyorum ben ve ihmal ediyorum bu yüzden
yapılacak yanı kalır inşallah ben cesaret edene kadar
kızlar geçmiş olsun ya bebişlerin hemen hepsi hastaAllah acil şifalar versin hepsine
Enes sabah 1 er kaşık sütlü pekmez ve 8 tahıllı dan peynir reçel tereyağ yumurta sarısı cicibebe ıhlamurla ıslattım yedi sonra uyudu
uyandığında ilk defa denediğim meyveli paluze yi yedirdim yemez diye düşünmüşütüm ama beni şaşırttı aslında bu paluze muhallebi yerine yedirilebilirmiş tavsiye ederim
öğlen de tavuklu ıspanak yapacaktım az yedi sonra da uyudu
uyandıktan sonra 2 küp danone yerdiridm sonrada makarna yaptım onuda az yedi bu arada bunuda ilk defa yaptım bugün ilklerin günü oldu :))
yatmadan öncede muhallebi yaptım yedi uyudu
Afiyet bal şeker can olsun kuzumuza
paluze nedir kızlar?
Bilge dün gece ateşlendi 38 civarı.Diş mi grip mi oluyor bilemiyorum.Gripte ateş olmaz dimi,inşallah enfeksiyon değildir.
sevhancım nasıl yaptın pazıyı,kıymalı mı?
doktora gittik , sebebini bilmediğimiz durumlarda viral enf. deriz dedi kurtuldu.Adamın ağzından kerpetenle laf alıyoruz,bıldırcın yumurtası vermeyin tavuk daha iyi dedi,hergün bir tane verin dedi,siz kahvaltıda aptamil mi yiyorsunuz siz ne yiyorsanız öyle kahvaltı yapacak dedi,e dedim çay verecek halimiz yok açık verebilirsin dedi.inek sütü,bal ve tuz hariç herşey verebilirsin demiştim diye ekledi,cerrahpaşa mezunu,aslında memnun değilim ama napalım,alternatif yok.tahlil sevmez,sorarsan konuşur.multivitamin sordum balık yağı içeren,15 günde 1 balık yiyorsa gerek yok dedi,ama seven seas yazdı 1 tatlı kaşığı verebilirsin balık yemiyorsa dedi.vercem ben,herşey var içinde içerse tabi.
bu arada hipp'in bazı kavanoz mamalarında glüten içerir yazıyor
bizimkiler artık glütene karşı dirençlidirler heralde di mi?
bir yerde 5 aylık oluncaya kadar glüten vermeyin diye okumuştum