hasta bebişlerin hepsine çoooooooook geçmiş olsun arkadaşlar bir an önce iyileşsinler yemeklerini yesinler gece boyunca uyusunlar annelerini üzmesinler inşallah
Merhaba kızlar merakımı bağışlayında zeytin tuzlu değil mi tuzda 1 yaşına kadar verilmemeli diye biliyorum zeytini nasıl veriyorsunuz bende deneyeyim ona göreGünaydın kızlar,
Bu sabah yiğit ekmek,peynir,zeytin,yumurta,ıhlamur,tahin ve pekmez yedi..Biraz sonra yarım armut yediricem..Öğlen için kırlangıç balığı çorbası yaptım..onu içiricem..öğleden sonra meyveli yoğurdunu yiyecek.Akşama da mercimek çorbası ve köfte yediricem:))Tabi aralarda da emiyor...
maşallah çınara çok sevindim füsfüs ün dedği gibi karı bi yerleriniÇınar nasıl olduysa 100 CC kadar tavuk suyuna prinç çorbası yedi. Çok şükür yaklaşık 1 haftadır ilk kez şimdi yedi.
Merhaba kızlar merakımı bağışlayında zeytin tuzlu değil mi tuzda 1 yaşına kadar verilmemeli diye biliyorum zeytini nasıl veriyorsunuz bende deneyeyim ona göre
ya günlük ağacı diye birşey vardı ege bölgesinde sanırım, coğrafya dersinden aklımda kalmış he he
o kaynatılıp içiriliyor mu ki?
walla atıyorum ha, sakın öyle bişey yapma
sengözlerimebaksanab
doktora sorup kırk yerden araştırmadan yapmazsın tabi
benimki de laf walla :))
ya bişey sormuştum sana o aralar hastalıklar vardı göremedin sanırım, emzirirken diş tedavisi olur mu, sen kanal yaptırıyorsun sanırım