aman ağlarken verme.çok geçmiş olsun.-ismi yazıyomu diye ticker a baktım meleğim yazıyo kız sandım ama oğlum demişsin.paşa iyileşir hemen inşallah üzülme annesi.
tatlım vicsi bu şekilde artık tavsiye etmiyorlar geçici rahatlama sağlıyor.vics akciğerdeki hava yollarına yapışarak akciğer içindeki silier aktiviteyi (yani akciğerdaki balgamın dışarı çıkmasını sağlayan tüylerini) bozuyormuş. bizim dr bu açıklamayı yaptı. ablamda çok kullanmıştı dr tavsiyesiyle. 9 aylıkken bronşit oldu hala da öyle.bi doktorunuza sorun isterseniz.hatta buhar makinasını bile tavsiye etmedi dr.ama haklısın hava kuruyunca rahat nefes alıp vermemiyorlar ben genede kaloriferin üstüne ıslak havlu koyuyorum ve sık sık odayı havalandırıyorum yağmur varsa.umarım kısa zamanda düzelirsiniz. paylaşmak istedim.
selam kızlar epeydir sahalardan uzak kaldım işe başlıycam diye depresyona girmiştim.işe başladım ve çok şükür hiçbirşey korktuğum gibi olmadı 1 haftada alıştımbile.kayınvalidemle eşimin halası birlikte bakıyorlar asyama(kayınvalideme pek güvenmediğim için depresyona girmiştim)maşallah işe başladığımdan bu yana asyanında iştahı düzeldi.bu arada sizleri özledim ya.
gelgelelim yediklerimize şimdiye kadar kahvaltısını hep ayrı ayrı yiyen asya şimdi karışık yemeye başladı ama böyle daha çok yiyo.öğlende düdüklüye ıspanak pirinç biraz şalça ve suyu koydum buhar pişirme aparatınada somonu kodum pişirdim (clıpso kullanıyorum tavsiye ederim) somonun yağı ıspanağa geçiyor çok besleyici bir yemek oluyor.yemek pişmeden uykusu geldi hanımın yarım kase yoğur yedi ve hala uyuyor uyanınca yiyecek.
bütün hasta bebişlere geçmiş olsun.xenocum sanada çok geçmiş olsun sen allahın sevdiği bir kulsun belliki.
oğlum 3-4 gündür hastalığından ağzına bir lokma koymuyor,ne güzel yiyenleri okudukça imrendim((
tatlım geçen haftalarda bizd e hastaydık 7-8 sat bir lokma bişi yemedn uyuduğu çok oldu. bende burayı okumamaya başlamıştım sinir oluyordum:)))çok şükür atlattık gene eski iştahımızı kısmen yakaladık.keşke ısrar etmeseymişim diyorum şimdi.sanırım damak tadları bozluyor bide balgam olunca yemeği yutarken öğürüyorlar.çabuk atlatırsınız umarım geçmiş olsun.
selam kızlar epeydir sahalardan uzak kaldım işe başlıycam diye depresyona girmiştim.işe başladım ve çok şükür hiçbirşey korktuğum gibi olmadı 1 haftada alıştımbile.kayınvalidemle eşimin halası birlikte bakıyorlar asyama(kayınvalideme pek güvenmediğim için depresyona girmiştim)maşallah işe başladığımdan bu yana asyanında iştahı düzeldi.bu arada sizleri özledim ya.
gelgelelim yediklerimize şimdiye kadar kahvaltısını hep ayrı ayrı yiyen asya şimdi karışık yemeye başladı ama böyle daha çok yiyo.öğlende düdüklüye ıspanak pirinç biraz şalça ve suyu koydum buhar pişirme aparatınada somonu kodum pişirdim (clıpso kullanıyorum tavsiye ederim) somonun yağı ıspanağa geçiyor çok besleyici bir yemek oluyor.yemek pişmeden uykusu geldi hanımın yarım kase yoğur yedi ve hala uyuyor uyanınca yiyecek.
bütün hasta bebişlere geçmiş olsun.xenocum sanada çok geçmiş olsun sen allahın sevdiği bir kulsun belliki.
bugün öğleden sonra tavuk didiklenmiş, şehriyeli tavuk suyuna çorba
akşam da domatesli bulgu pilavı yaptım ona özel, güzelce yedi
sabah yumurta peynir yemiş, meyvesini de yemiş
birazdan yoğurt yer, sonra uykuyaa
clipso benimde elim ayagım onsuz günüm yok çok faydalı birşey hakikaten
ne zahmeti canım, ama öyle değişik birşey ypmıyorumcanım bulgur pilavını nasıl yaptın bi tarif eder misin sana zahmet
ya burda eşim bakmış clipsoya en küçük 4.5 litre. çok büyük bir kase yemek için koca tencere diye almamış. daha küçüğü varmı? almalımıyım?
oğlum 3-4 gündür hastalığından ağzına bir lokma koymuyor,ne güzel yiyenleri okudukça imrendim((
tatlım geçen haftalarda bizd e hastaydık 7-8 sat bir lokma bişi yemedn uyuduğu çok oldu. bende burayı okumamaya başlamıştım sinir oluyordum:)))çok şükür atlattık gene eski iştahımızı kısmen yakaladık.keşke ısrar etmeseymişim diyorum şimdi.sanırım damak tadları bozluyor bide balgam olunca yemeği yutarken öğürüyorlar.çabuk atlatırsınız umarım geçmiş olsun.
teşekkürler canım.bende hiç ısrar etmiyorum,hatta 2 gündür ne çorba ne kahvaltı bişey hazırlamadım yemicek çünkü daha da moralim bozulacak.en iyisi beklemek sanırım.antibiyotik bağırsaklarını da bozdu şimdi yavrum ishal oldu,karnı gurul gurul.gece de uyuyamıyoruz,öksürdükçe ağlıyorsenağlama