- 20 Kasım 2008
- 6
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım,ben ananemin kurduğu siyah zeytini veriyorum.zaten şu an suda duruyor,tuzuda az..yedirirken bir yıkayıp,içini yediriyorum,zarını ayırıp..
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.ben de bizim yediğimiz zeytinlerden versem olur mu acaba?
merhabalar ben ankaradan dilek 5 ay 17 günlük kızım var ecrin dilse... şimdiye kadar sadece anne sütü verdim artık ek gıdaya geçmek istiyorum. kilosu 8,500 bizde ek gıdaya başlıyoruz yavaş yavaş sizin tavsiye ve deneyimlerinizden yararlanmak isterim...
xeno,çok geçmiş olsun ve hoşgeldin canım.bende 15 tatilden dolayı yoktum,baya ilerlemiş gerçekten.kabızlık için erik demişsin,nasıl verebiliriz?haşlayıp suyunu versek yeterli mi acaba?benim oğlumda da var kabızlık
ben bugün farklı olarak düğün çorbası verdim severek içti
canım düğün çorbasını annem yaptı. aslında bize yaptı ama az tuzlu olduğu için kızıma da verdim, etleri yumuşacık olduğu için çıkarmadan etllerini bile yedi.. kuzu gerdanı düdüklü tencerede haşlıyorsun haşlandıktan sonra etlerini didikle başka tencerede yoğurt, un ve yumurtadan terbiye yaptı içine et suyunu katıp kaynayana kadar karıştır daha sonra didiklenmiş etleri katıp altını kapatıyorsun biz kendimiz içmeden önce tereyağ kırmızıbiber döktük çorba sevmeyen eşim bile iki tabak içti afiyet olsun tam ölçülerini bilmiyorum internette muhakkak vardır bulamazsan annemden öğrenir yazarım
Arkadaşlarım; öncelikle hepinizin yakın ilgisine, geçmiş olsun dileklerine, beni onere eden zarif iltifatlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Gerçekten tekrar aranızda olamk süper bir duygu. Bundan böyle nickimi bahtsız bedevi olarak değiştirmeye karar verdim. Bu kararımı ilk kez sizinle paylaşmak istedim. :) Bu değişimin nedenine gelince sağolsun güzel insan dayım dünden bu yana ağzımın içinde kanal tedavisine başka bir değişle Gergenekon kazısına başladı. Bu hızla devem ederse mühimmat felan bulacak diye endişeleniyorum :))) Bahtsız bedevi olmak böyle bişi sanırım. Şimdi Çöl Turizm otobüsü yanımda durur içinden de bi kutup ayusu inerse hiç şaşırmiyciiimm :) Gelelim esas oğlan Çınar'a. Nasıl olduysa sabah bir portakal suyu eşliğinde, yarım omlet yedi. Ben yokken anneannesi patates püresi vermiş taaammm 2 tatlı kaşığı kadar. Ben geldim şimdi emdi ve biraz istirahatgahına çekildi.. Akşam ne yedireceğimi bilmiyorum. Kopyeci zihniyet ben sizden kopi çekmeye geldim. Hepinize sevgiler.. İyiki varsınız
geçmiş olsun xenocum hastalıklar bi geldi mi üstüste gelir zaten ama geldiği gibi de gider inşallah a.s.