- 18 Aralık 2008
- 37
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bir hastalanıp ortadan kayboldum 10 gün ne kadar ilerlemişsiniz.. Üşendim daha önceki sayfaları okumaya.. Ben hastanedeyken sağıp bıraktığım stok sütleri Çınar paşa içmemiş ve hiçbirşey yememiş. Sadece Hipp'in erik püresinden yemiş o da bir öğün, dolayısı ile 11 günde 1 kg vermiş çocuğum (( cuma günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz. Ayrıca son 3 gündür de ishal gibiymiş. Normalde kabız olan çocuğum günde 4 defa yapmaya başlamış. Annem doktorumuzu aramış o da eriğe bağlamış. Çok şükür karın ağrısı, ateş ve kusması, dışkısının koku ve renginde bir değişim yok. Ben eve geldiğimden beri 3 kez sürüntü şeklinde yaptı (( Özetle ben olsamda aç, olmasamda aç çocuğum (((((( Umuyorum sizlerin bebişleri sağlıklı ve iştahlıdır. Çınar hasta olmasın ben olayım razıyım
xenocum hoşgeldin,geçmiş olsun.ben de tatile mi gitti diyordum füsfüs gibi.
neyse sen iyisin galiba.sen iyi olursan çınar da iyi olur.
ishl olunca mı erik vermiş doktor ben de bizim kız diş çıkaranların aksine ishal değil kabız olunca 15 tatil oyu, heronun erik püresini bulup verdim iyi gelir diye
canım öncelikle hoşgeldin çok geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım çınarada geçmiş olsun düzelir inş tez zamanda toparlar kendini
xenocum geçmiş olsun
o kadar rahat söylüyorsun ki 10 gün hastane de yattım diye, baya kabullenmişsin sen hastalığını galiba canım
ben de seni göremeyince ankaraya falan gittiniz sandım, öyle bir durum vardı sanırsam
neyse dönmene sevindim zira özlemiştik yazılarını:))
Forumun kraliçesi nihayet geldin çokta sevindim valla tüm arkadaşlar hoş ama sen ayrı hoşsun.Sana katılıyorum canım ciddi rahatsızlıklar insan kişiğini değiştirip olgunlaştırıyor.Çekilen fiziksel acılar ruhsal olarak insanı güçlendiriyor.Bende kalp ameliyatı olmuştum o açıdan sezeryanla bebek doğurmak çok basit geliyordu hiçdert etmiyordum.Doktorum doğumdan sonra teşekküre gelmişti beni hiç yormadın sıkmadın neler var nelerle uğraşıyorum diye bazı anılarını anlatmıştı hakikaten çok enteresan ve komik bulmuştum bende ama tabi yaşayan bilir her olay yinede kendi içinde anlamlı.Teşekkür ederim füsfüsüm. Ne yapayım be şekerim hastalığı ciddiye almıyorum, şuan kabullenmekten başka çarem yok. Doğumdan önce 100 gün hastanede yatmak çoook şey öğretti bana. En çokta büyüttü beni, sabretmeyi, şükür etmeyi , Allah'a sığınmayı, güvenmeyi öğrendim. Şimdiyese hep diyorum ki geçecek. Sonuçta ameliyata kadar yaşam kalitem sıfırın altında ama kurtulacağım. İşte böyle... Allah evlat acısıyla , hastalığıyla terbiye etmesin. Gerisi boş..Anaaaam amma fellozof olmuşum ben bea
Çok geçmiş olsun canımAyy bir hastalanıp ortadan kayboldum 10 gün ne kadar ilerlemişsiniz.. Üşendim daha önceki sayfaları okumaya.. Ben hastanedeyken sağıp bıraktığım stok sütleri Çınar paşa içmemiş ve hiçbirşey yememiş. Sadece Hipp'in erik püresinden yemiş o da bir öğün, dolayısı ile 11 günde 1 kg vermiş çocuğum (( cuma günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz. Ayrıca son 3 gündür de ishal gibiymiş. Normalde kabız olan çocuğum günde 4 defa yapmaya başlamış. Annem doktorumuzu aramış o da eriğe bağlamış. Çok şükür karın ağrısı, ateş ve kusması, dışkısının koku ve renginde bir değişim yok. Ben eve geldiğimden beri 3 kez sürüntü şeklinde yaptı (( Özetle ben olsamda aç, olmasamda aç çocuğum (((((( Umuyorum sizlerin bebişleri sağlıklı ve iştahlıdır. Çınar hasta olmasın ben olayım razıyım