biz ishal ve bundan mütevellit ömrümde ilk kez gördüğüm genişlikteki alanda oluşan ve kızımı bağırtan pişikle uğrasıyoruz.
dolayısıyla muz,haşlanmış patates ve yoğurt yedirmeye çalışıyoruz.suda haşlanmış şehriyeyi yoğrutlayıp bazen de.
biz ishal ve bundan mütevellit ömrümde ilk kez gördüğüm genişlikteki alanda oluşan ve kızımı bağırtan pişikle uğrasıyoruz.
dolayısıyla muz,haşlanmış patates ve yoğurt yedirmeye çalışıyoruz.suda haşlanmış şehriyeyi yoğrutlayıp bazen de.
Allah kimseyi kk sız bırakmasın
deli oldum ya dene dene girmiyor ...
sağol da sevincim kursağımda kaldı. akşam hiçbirşey yediremedim, pudingini bile yemedi yattı.yine biberonla pediasure vereceğim şimdi. doktor tavsiye etmedi pediasure'u neymiş kıtlık olan ülkelerde verilirmiş besin alamayan çocuklara. işte tam bizimkine göre, varlık içinde kıtlık çekiyor.
KIZLAR BANA yardımcı olurmusunuz.
benim oğlan 5 ay 9 günlük.
bebelac 1 anne sütü kullanıyorum. günde bir seferde sebze çorbası yediriyorum.
kutunun üstünde 5 aylık 180cc yazıyo ve günde 5 öğün veriliyomuş.
benim oğlan ne 5 öğünü 24 saatlik zaman diliminde 10-12 kez 100 cc lik yiyo .normalmi acaba bu.
pedisuare nedir ki:uhm:
oğlumda bugün hasta eve geldim işten izin alıp.ateş 38.8 oldu gece.faranjit olmuş.halsiz yatıyor.tabiki yemek olayı yok.ağzını bile açmıyor.hiç kilo almamış gözüktü çünkü akşadan beride bişey yemiyor.