teşekkür ederim şükocum, inşallah görürüm o günleri. ama bu kız bana çektiyse, daha çok çektirir bana. seninki de bayağı erken diş çıkarmaya başlamış anlaşılan şu anda 16 tane olduğuna göre. ama azılar önce çıkmalıydı, azılar gerçekten de azıttırıyor dikkat et. ben azılara kadar diş sıkıntısı hissetmemiştim, belki yavrucuğum yaşadı sıkıntıyı ama görünürde bişey yoktu ateş filan. bu durumda seninki köpek dişlerini çıkardı herhalde. köpek dişi de azı gibi zor olur mu?
hııııııı . ben yulaf unu diye sordum . amma cahılım.
evet görüyorum onu o reyonda.
domates corbasına koyuyorduk dimi bunu ?
Aldığım yumurta paketinin üzerinde pişirme tarifleri var.Dakika dakika yazmışlar:))))violacım geçmiş olsun.
sabah kahvaltımız sıkıntılıydı,istemedi,çok az menemen yedi.1 saat sonra haşlanmış yumurta verdim,isteksiz isteksiz beyazın yedi biraz.Rafadan yumurtayı kaç dakika kaynatıcaz kızlar,gecen yapayım dedim,kaç yumurta boşa gitti,pişmedi,en sonunda çok pişti?????
bir çorba uydurdum,inşallah sever.yemek mi demeli yoksa.
az kavrulmuş sogan,bezelye,havuç rende,ve bezelye büyüklüğünde köfteler unlanmış,pişirdim,ve terbiye ettim.
Evet sarısı beyazından daha kıymetli denir hep bizimkide rafadan yer yoksa sevmez beyazınıda daha bir haftadır falan yiyor yemiyordu beyimiz.sağolun kızlar,sarısını ağzına sürmüyor artık, bi kere denk getirmiştim rafadanı :) kaşıkla vermiştim yemişti .
sevgili minikelam,
valla dişler 6,5 aylıktan beridir bitmiyor.geçen ay 3 azı birden çıkardı, bu ay bir azı şimdi de köpek dişi inşallah ondandır iştahsızlığı diyorum ama emerken de çok az emiyordu, 6 ayda bitirdi sütümü. benim sütüm iyiydi de, sağma makinesiyle sağıp bakıyordum, az eme eme sütü azalttı.
derınde 2 aydır yumurtayı agzına surmuyor,bende bugun tam yumurtayı corbasına ezerek koydum.anlamadan yedı yavrum.boylede alır vıtamınını degılmı
derınde 2 aydır yumurtayı agzına surmuyor,bende bugun tam yumurtayı corbasına ezerek koydum.anlamadan yedı yavrum.boylede alır vıtamınını degılmı
azılardakaprisi ve huysuzluğu vardı, ama ateş gece uyumama v.s yoktu. hiçbirşey vermedim. bazen calgel sürdüm damaklarına. çoğu zamanda unutuyorum sürmeyi. şimdi köpek dişi çıkıyor sürmedim. iştahsızlığı hep olduğu için dişler etkiliyor mu anlamıyorum. bir iki kez gece uykusunda ağlamıştı. gece uykusu konusunda doğduğundan beridir şanslıyız. hepsi bir şekilde yoruyor anneyi, ya yemeyerek ya uyumayarak. allahtan hepsi birden olmuyor, yani bizimki yemiyor ama uyuyor. bugün biraz daha iyi.