Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülce sağol canım tarif güzelmişbakmaya fırsatım olmadı yaptım yemeğitesadüf olmuş ben de ıspanaklı ve kıymalı bulgur pilavı yaptım ama nedense az yedi
Sabah pirinç unu yumurata verdim geri iade etti sağolsun...öğlenede havuç çorbası yaptım 5 saat de anca yediriyorum daha bekelmemedeyim bakalım yiyecekmiiii...........
şükocum yaptım, bir iki kaşık ağzına tıktım tadını aldı ama yemedi maalesef. zaten yeseydi kilo alırdı. bugün doktora gittik, gr. almamış geçen ayla birebir aynı. benimkinin azılarda tamamlanmıştı, şimdi de ilk köpek dişi patlıyor. diş takvimine göre ortalama 18. ayda çıkarmış, daha dört ay var ama.
Offf oğlumun yine boğazı kızarmış doktor antibiyotik vermedi takibe alalım dedi şimdilik tek sıkıntısı sesi kısık.Maşallah yemeklerini güzel yiyor kuzum.Bende bu aralar yemek sıkıntısına düştüm tam kış sebzeleriyle yemek yapmayı öğrenmiştim.
şükocum yaptım, bir iki kaşık ağzına tıktım tadını aldı ama yemedi maalesef. zaten yeseydi kilo alırdı. bugün doktora gittik, gr. almamış geçen ayla birebir aynı. benimkinin azılarda tamamlanmıştı, şimdi de ilk köpek dişi patlıyor. diş takvimine göre ortalama 18. ayda çıkarmış, daha dört ay var ama.
sizin yulaf unundan bulamadım kızlar,ama arayacağım...[/QUOT
şule marketlerde kahvaltılık gevreklerin satıldığı reyonlarda oluyor... ben etinin yulaf ezmesini alıyorum....