Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde geldik,doğumgünümüzüde kutladık,ömrümün en güzel gecesiydi.Bir tane fotoğrafımızı eklicem bu akşam.
Taylan şöyle böyle yiyor işte eskisi gibi değil,açıkçası büyüdükçe iştahı azalıyor.Birazdan uyanır kıymalı pazı yaptım.Badem olayına gelince ben uzun zamandır veriyorum,kabukları soyulmuş tuzsuz badem satılıyor.Bu tarz yiyeceklerin içindeki vitaminler bebeklere enerji veriyor ayrıca beyin sağlığı içinde çok önmliymiş.Üşenmek yok Füsfüs'cüm cevizleri alıp kır ve bir hafta boyunca yiyeceği kadar badem kabak çekirdeği vs...bunları kabuklarından ayıkla sonra rondodan geçir cam kavonoza koy,her kahvaltısında bir tatlı kaşığı yda daha az Defne nin ihtiyacına göre yedir kuruyemiş bozulmaz ve vitaminide kaybetmezmiş.Ben haftalık yapıyorum.Taylan uyandı ben çıkmak zorunda kalıyorumbu durumda oysa yazaklarım vardı
badem ceviz kabak çekirdeği vs kısmındaki vs nedir ?fındık mı? hergünmü veriyorsunuz? bir de ne zaman başlamıştınız kuruyemişlere?kabuklarını çıkarmasam olmazmı? çok sordum kusura bakmayında annem zır zır hergün kuruyemiş vermiyormusun diye arayıp duruyo* tvde mi duymuş ne ...
ıhlamuru kesiyorum bende hemen iştah çok azaldı birde kiloa alımı durdu((
Badem, ceviz, kabak çekirdeğini hergün meyvesine karıştırıyorum ben. Haftada bir günde çay kaşığının ucuyla antioksidan olduğu için kara üzüm çekirdeğinin toz halini veriyorum
günaydın kknın en tatlı anneleri
ipek organik kahvaltı karışımını yedi bu sabah
şimdi yerlerde tepiniyor,çok fena olacak bunlar yaaa,daha yeni emeklemeye başladı
istediği zaman çok hızlı olabiliyor(( artık sürekli peşindeyiz napalım...
teşekkürler xeno. yarın vereyim balkabağımın çekirdekleri duruyo.
aynı bizim mama sandalyemizden :))) oğlum nefret ediyor oraya oturmaktan artık bende etmeye başladım ((
ayyy emekliyor mu, maşallah ipeğegünaydın kknın en tatlı anneleri
şimdi yerlerde tepiniyor,çok fena olacak bunlar yaaa,daha yeni emeklemeye başladı
günaydın kknın en tatlı anneleri
xenocum toz kahvaltı mamaları var ya, kaşık maması, suyla hazırlanandan
ülkerin var, organik, şekersiz, üzüm suyuyla tatlandırılmış
meginin ki ondan sanırım, ben de ondan kullanıyorum
dün bitmiş bizimki, burda da yok zaten, ben de artık almayacağım
normal insan kahvaltısına başladı zaten bizimki:))
artık öyle yesin, yok mama falan:)
ben çok kullanırım canım o lafı, normal hayatımda da:)))
annem zeytin yapmıştı, yeşil 3 tane ondan yiyor
beyaz peynir, gün aşırı yumurta
1 tane günkurusu, haşlamıyorum artık, minik minik kesiyorum, yiyor
tahin pekmez karışımına da minik minik ekmek batırıp veriyoruz, 1 dilimi bulmuyor bile
arada da kaşıkla veriyorum, yanında da ıhlamur içiyor
Bizimki yine dün öğleden sonra bakıcısı olmadığından annemden çorba morba yememiş. benim sağdığım sütlerden içip meyve yemiş sadece. akşamda bizimle sofrada baya makarna yedi. çocuk hamurcu resmen. ama makarna yine de besleyici diyorlar. inşallah öyledir.
gece yatmadan allahtan bakıcı gelmişti de muhallebiyi yiyip yattı. yoksa onu da yemezdi mazallah.