• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

celencim pijamada gecelik de çok güzel canım geceliğin aynısını burda bende görmüş çok beğenmiştim ama tek beden kalmıştı o da baya büyük gelmişti bana
sağlıkla kullan canım

waterlily uyku setine bayıldım kaça aldın canım ya çok beğendim uyku yasığının aynısı bendede var pahalı değil zaten çok beğendim aldıklarını
celenim pijamanda geceliğnde çok hoş iyi günlerde kullan bacım

güle güle kullan diycem de muhtemelen ağrı çekerken giyecen :) güzel günlerde sağlıcakla kullan celencim

waterlily uyku setine bayıldım kaça aldın canım ya çok beğendim uyku yasığının aynısı bendede var pahalı değil zaten çok beğendim aldıklarını
celenim pijamanda geceliğnde çok hoş iyi günlerde kullan bacım

Teşekkür ederim canım. 135'e aldım pahalı mı oldu bilmiyorum. Bizim alışverişler pek ekonomik olmadı zaten ilk girdiğimniz yerde beğenip alıyoruz. Eşim pek sevmez mağaza mağaza dolaşmayı, benim de ayaklarım şişiyor alıp çıkıyoruz o yüzden.

Celencim sen de güle güle giy pijamanla geceliğini.

slm arkadaşlar
bizim hazırlıklar bitti sayılır dolabı yerleşti size resimlerini yollayacağım ama nasıl gönderildiğini bilmiyorum tarif ederseniz paylaşmayı çok isterim:))

canım 1.-2. sayfalara bak , orada anlatılmıştı nasıl resim yükleneceği

çakıltaşım olmadı yaa dediğin gibi yağmur ankara çok güzel izah etmiş direct link to image yazısını bulamadım oraya kadar gelmiştim ne güzel resimlerinide çektim hevesle ufffffffff üzüldüm şimdi:((

Back