• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

nisanur resimleri yükle de bakalım yaw ben de araba almadım henüz ve kararsızım.. linkini de yazabilirsin bu arada bi de öyle dene istersen..

ya ne oluyo bi türlü foto ykleyemiyom şusiteye artık nede hata yapıyom acep
my.php

my.php
[/IMG]

ayyyyy delircem yaaa kise yok u bana yardım edcek yapmasam çatlıycam haa
kötükedihüso
dbestcim pierre cardin in yılın arabası seçilen modeli V2030
napim böyle yardmcı olayım bari
off ya lamba neyim aldıydık onları da koycaktım :mymeka:

kızlar size bu oyun halısını tavsiye ederim 3aylık olmadan aldık biz çok güsel oynuor içinde baya oyalıyor ve görsel gelişimi için çok faydalıymış dokunmaya çalışıo tekmeliyo zaten tiny love tekmele oyna oyun halısı tekmeledikçe sesler çıkarıo hayvan sesleri (kuş,inek,börtü böcük) bide mozartın senfonisi var.biz çok memmun kaldık heycanlanıo çırpınıo içinde 1saate yakın oynuo keyfi iyiyse nette 119ytl falan fiatı

kızlar size bu oyun halısını tavsiye ederim 3aylık olmadan aldık biz çok güsel oynuor içinde baya oyalıyor ve görsel gelişimi için çok faydalıymış dokunmaya çalışıo tekmeliyo zaten tiny love tekmele oyna oyun halısı tekmeledikçe sesler çıkarıo hayvan sesleri (kuş,inek,börtü böcük) bide mozartın senfonisi var.biz çok memmun kaldık heycanlanıo çırpınıo içinde 1saate yakın oynuo keyfi iyiyse nette 119ytl falan fiatı

[B evet bu çok güzel bir oyun halısı...derya baykalda yapmıştı buna benzer....tabi zaman bulup yapmak marifet ister...[/B]

[B evet bu çok güzel bir oyun halısı...derya baykalda yapmıştı buna benzer....tabi zaman bulup yapmak marifet ister...[/B]

çok komplike bişey canım evde yapılan böyle olmaz içinde elektronik sistem var bikere bebeğin dikkatini çekebilecek herşey var..önce fiyatı pahalı gelmişti ama değer kesinlikle zaten bi peluş oyuncak 10ytl üstünde 5tane oyuncak asılı sırf

photo0283sh5.jpg

:roflol: :roflol: :roflol:

ben de kızıma 20 günlükken almıştım, çok güzel ama benim kızım 15 dakika sonra yoruluyor gerçi daha küçük benim kızım yarın 2 aylık olacak :nazar:

Son düzenleme:
oyun halısı güzelmiş ama benim evim onu kullanmaya müsait değil zaten küçücük nereye koyacam. bi de bebişler oynuyor demişsiniz nasıl yani anlayamadım.2 aylık ayol benimki nasıl oynayacak . biri bana acıklarsa sevinirim

oyun halısı güzelmiş ama benim evim onu kullanmaya müsait değil zaten küçücük nereye koyacam. bi de bebişler oynuyor demişsiniz nasıl yani anlayamadım.2 aylık ayol benimki nasıl oynayacak . biri bana acıklarsa sevinirim

benimki 3aylıktan itibaren oynamaya başladı canm ben erken doğurduğum içn sizden 1-1.5ay önde benim oğlan

aman minikleriniz ne hoşmuş ben oyun halısını sizin miniklerin şekerliklerinden göremedim rabbim onları hep mutlu kılsın çok güzelmiş canım güle güle oynasınlar hepsi

Back