• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

zeynepin mevlüt şekeri

dscn3476bs4.jpg

zeynepcim düzelttim canım linki kopyalıyosun ya bu mesaj yazdığımız yerde dağ resmi var ona tıkla sonra orda yazan http:// yi sil kendi kopyaladığın linki yapıştır canım

bebişimizin yatağı ve altın yastığı

kışın bizim odamızda yatacağı için minik beşiği

odasındaki şifonyeri ve bebişimizin malzemeleri

oğluşumun çorapları,eldivenleri,mendilleri ve kulotları

gardrobu

dolabındaki body ve yelek,süeteri

iç zıbınları anneannesi tutturdu illa giyecekmiş:)

tulumları ve süslü askıları

en alttaki mavi benim bebeklik battaniyem öbürkü de kardeşimin:)

minik ayakkabısı

alt açmaları ve ince battaniyeleri

çekmecesinden esintiler:)tülbentleri,önlükleri

lifi ve tülbentleri yine

ananesi özel yaptırmış alt açma örtüsü:)

banyo havlusu

atta çantamız

odasının perdesi

odasının halısı

kapısının süsü.

kızlar bu kadar umarım beğenirsiniz dolabı yerleştirdiğimiz için tek tek gösteremedim size anneannemiz geldi yıkadı ütüledi ve yerleştirdi öyle hevesliki napiyim kıramadım bende:)
mevlüt şekeri yazdım ama şeker değil aslında ben bunları eminönünden aldım şeker yenir gider lavanta koyacağım,üzerindeki pek seçilmiyor yansımış sanırım mavi emzik görüşlerinizi bekliyoruzzzzzzzzz:)

yağmur sıla ; güle güle kullanmak nasip olsun canım ve diğer arkadaşların yavruları içinde geçerli sağlıklı günlerde kullansınlar.

zeynepcim hepsi çok güzel de ilk mesajındaki 7 resim de beşiğin resmi şifonyerinkni falan koymamışın odanızın rengi de çok hoş halı özellikle atam erkek çocuk halısıkaydirigubbakcemile5

evet zeynepcim sanırım kopyalarken bi karışıklık olmuş ilk 6-7 resimde sadece beşiğiniz gözüküyo ama hepsi çok cici güle güle kullanın çok özenmişsin belli gülerek eskitmek nasip etsin rabbim ...:nazar:

slm ekim anneleri,bende kısmetse ocak annesi olucam ...size danısmak istedigim bir sey var bebegin eksiklerini ufak ufak almaya basladım ...buhar makinesi de alcam ama bazı kişiler gereksiz ortama bakteri yayıyo kaloriferin üstüne su koy daha iyi filan diyo kararsız kaldım sizler aldınız mı buhar makinesini beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...

kışın bizimle beraber odamızda yatacağı minik beşiği oğluşumun.

oda tk nın şifonyeri ve üzerindekilerde malzeme ve oyuncakları:)

eldivenleri,çorapları,mendilleri ve kulotları

gardolabı

dolabının içi bodyleri ve süeter,yelek vs

içzıbınları ananesi giydiecekmiş kış bebeği üşürmüş napiyim heves ediyo:)

sanırım buraya kadardı bu kez inşallah doğru olur.yorumlarınız içinde hepinize çok tşk ederim eminim hepinizinde böyledir.önemli olan hepsinin sağlıklı,kısmetli ve hayırlı evlat olmaları.allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh.

slm ekim anneleri,bende kısmetse ocak annesi olucam ...size danısmak istedigim bir sey var bebegin eksiklerini ufak ufak almaya basladım ...buhar makinesi de alcam ama bazı kişiler gereksiz ortama bakteri yayıyo kaloriferin üstüne su koy daha iyi filan diyo kararsız kaldım sizler aldınız mı buhar makinesini beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...

canım öncelikle hayırlı olsun.allahım sağsalimkucağınıza aldığını günleri göstersin inşallah.
ben aldım iyonizerlimiymiş neymiş ööle bişi işte.kraftın.124 ytlydi.lambası bozuktu 79 a aldık.bence gerekli.oadadaki nemi kendi ölcüyor ve gerektiğinde duruyor veya calısıyor.doktorlada tavsiye ediyor bunları.ha bizim bebekliğimizde bunlarmı vardı hayır.ama güldür güldür yanan sobaların üstünde ağzı acık içi su dolu caydnlıklar kaynardı.şimdiki gibi kalorifer yoktu..ben sıcağını deil soğunu aldım.genelde mağazalar bunu önerdi..

Back