• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

cakılcım sağlıkla mutlulukla kullanın.senn gecelik falan hazırmıydı?hazırsa onuda koysana??fikir olsun.bide neden evybaby aldın bezi?o dahamı ii ilk aylar?

cakılcım sağlıkla mutlulukla kullanın.senn gecelik falan hazırmıydı?hazırsa onuda koysana??fikir olsun.bide neden evybaby aldın bezi?o dahamı ii ilk aylar?

geçen evde olan bir geceliğimin resmini koymuştum canım , bir de gecelik sabahlık takım alacaktım dün çarşıyı alt üst ettim içime sinecek bişey bulamadım , önümüzdeki hafta kardeşim ankaraya gidecek ordan alıyım dedi .............. evy baby konusuna gelince de aslında niyetim prima almaktı ama normal paketlerinin midi ve maksisi vardı minisi yok yeni doğanında kampanya yapmışlar 98 li paketi vardı cesaret edemedim ya memnun kalmazsam napıyım dedim 98 taneyi :sm_confused: neyse baktık bu kremliymiş deneyelim memnun kalmazsak bidahaki sefere başka alırız deyip aldık ,

hayırlı uğurlu olsun çakılım aldıkların bne de bezin 2 numarasını aldım ama bazıları büyük oluyo diyo markette de yanidoğan bulamaım 2 numara iyimiymiş yani olurmuymuş

hayırlı uğurlu olsun çakılım aldıkların bne de bezin 2 numarasını aldım ama bazıları büyük oluyo diyo markette de yanidoğan bulamaım 2 numara iyimiymiş yani olurmuymuş

bilemiyorum ki bu konuda pek acemiyim , bezi bile nasıl bağlarım diye düşünüyorum kara kara kaydirigubbakcemile3 destinaaaaa yetiş de bi cevap ver bakimmm ben de merak etim bu bez numarası konusunu :uhm: yenidoğan bezini ne kadar kullanacaz, ne zaman numara değişmemiş lazım hakkaten üzerinde yazan kiloya göre mi alacaz bi aydınlatıversene bizi

şimcik canımbezlerin en iyisi huggess ve prima..
ama ilk doğan için molfiksin yeni doğanını alınderim çünkü göbek oyunntusu varrr...
yeni doğanda 1 paket yetiyo yani 2 paketi belki bitirisiniz..
sonrada prima 2 numara alın yada huggess 4-9 galiba kilo aralığıı..kaydirigubbakcemile5

Ben Kızımda Huggıes kuLLandım Hala Kullanıyorum ( Arada Tabı ) :) Buyudu artık Ama Degıstırdıgım An Kızım hemen pısık Oluyordu Sıze Tavsıyem Tek Marka Kullanın...

dscf0507qq8.th.jpg

bu yeni doğan ıslak mendilimiz..

dscf0508cs7.th.jpg

bu yeni doğan bebek bezimiz..bundan bır paket aldık dığer paketını yıne molfıxın 3-9 kılo mu ne onu aldık..

dscf0509pk6.th.jpg

öredeklı tulumumuz nasıı??

dscf0509pk6.th.jpg

bu biraz yamuk cıkmış ama ıdare eder :)

dscf0510ti3.th.jpg

takımlarımızz..

dscf0511bc2.th.jpg

dscf0512me8.th.jpg

dscf0513yp1.th.jpg

dscf0544tn2.th.jpg

durun daha gelıyoo bişi yazmayın..

dscf0536nf4.th.jpg

dscf0537wh3.th.jpg

dscf0539xn9.th.jpg

dscf0540kv7.th.jpg

bu da yernı doğan paketı bıtınce gececeğimizi bez..kampanya da gorunce dayanamadık aldık..bıde bır ıslak mendıl depolamısız kı sormayın..20 tane falan var..:)
dscf0534ed7.th.jpg

bebek kolanyalarımızzz

dscf0533st8.th.jpg

dscf0531xu1.th.jpg

hava nemlendırıcı ve temızleyıci

dscf0535wq1.th.jpg

bu hastanede takacağımm kırmızıııı kurdelaaaammmm,bunu takmak için heyecanlkanıyorum:)
bıraz ucundan ıplerı cıkmış ama kesıp duzelteceğim.

dscf0514xr7.th.jpg

kızımın kıyafetlerını bu sabun tozuyla yıkadım ben.mıss gııbınn olduu...
dscf0532il2.th.jpg

şimdilikk bu kadar daha da bişi almam yeter nannnn...
anneanesın yaptığı seylerı eklıycem yakında okadarrrrrr

Son düzenleme:
çıtırcımm hepsi güzel olmuş aldıklarının , iyi günlerde kullanın , ama jilelerine bayıldım valla

çakılcım ve celencim güle güle giysin ve kullansın bebişleriniz.herbişeyleri çok güzel yaa:nazar:celencim tezoşunun aldığı ciciler çok güzelmişş..bayıldımm..önlükler falan yakıyokaydirigubbakcemile2

çıtırcım kızının cicileri çok güzel..özellikle elbiseleri çok şirin ya..içinde poposunu düşünsene bezli bezli..tam yemelikcokacimcoook
Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin tüm bebişlerin cicilerini

çıtırım hepiciğini güzel günlerde kullanın inşallah minik kızınla birlikte
ben de kurdela istiyommmm bak özendim şimdik unutmuşum öle detayları

Back