• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

Bunları dün aldık. Nasıl buldunuz teyzeleri.
Uyku setimiz. (Ben bayıdımhihoyyyt)
s6302295vn1.jpg

Oto koltuğu-ana kucağı
s6302300sr9.jpg

Yan yatma yastığı. (Bunu çok tavsiye ettiler, ilk aylarda çok işimize yararmış, bana da mantıklı geldi yastıkla desteklemektense kendinden destekli bu şey)
s6302301ad5.jpg

Aldıkların çok güzel güle güle kullanın Waterlily.
Yalnız ben şu yan yatış yastığını açıp baktım.2 küçük yastıkla işimizi rahatlıkla görürüz diye almadım.

Aldıkların çok güzel güle güle kullanın Waterlily.
Yalnız ben şu yan yatış yastığını açıp baktım.2 küçük yastıkla işimizi rahatlıkla görürüz diye almadım.

ben de almadım ,hatta laf aramızda annelerimiz bizi yan yatış yastığıyla büyütmemiş diye düşündüm :1ninca:

waterlily güle güle kullan canım aldıklarınızı..
siz doğurunda görüm sizi koşa koşa gidip almıyomusunuz o yastıkları..
bi kere küçük yastıklar bebek sağa sola doğru debelendiğinden sabit durmuyo ve bi işe yaramıyoo..
hem bebeğin kafa şeklinin düzgün olması hemde boğulma riskini ene aza indirdiği için bebekleri belli aralıklarla sağa ve sola döndürüp yatırmak lazım ve bu yastıklar öyle kullanışlıki ayrıca öyle pahalı falanda değil ya 10-20 arası bişeyyerimseniben

Destinacım haklısın ama ben kızımda hiç kullanamadım yatırrırdım sonra emzirmek için kalktığımda bir bakardım yastığın tepesine çıkmış nasıl becerirdi bilmiyorum ama üzerine çıkardı ben hep sırtını normal küçük bir yastıkla destekledim emzirmek için kaldırdığımda da bir sağa bir diğer emzirmede de sol tarafa yatırmaya özen gösterdim.

waterlily aldıkların özellikle uyku setin çok güzel bu ystık kullanışlı görüüyo gerçekten de hayırlı olsun güle güle kullanın

waterlily güle güle kullan canım aldıklarınızı..
siz doğurunda görüm sizi koşa koşa gidip almıyomusunuz o yastıkları..
bi kere küçük yastıklar bebek sağa sola doğru debelendiğinden sabit durmuyo ve bi işe yaramıyoo..
hem bebeğin kafa şeklinin düzgün olması hemde boğulma riskini ene aza indirdiği için bebekleri belli aralıklarla sağa ve sola döndürüp yatırmak lazım ve bu yastıklar öyle kullanışlıki ayrıca öyle pahalı falanda değil ya 10-20 arası bişeyyerimseniben

Yok canım ben almayacağım :))

Aslında ben almak için bakıyordum.Açtım paketi.2 tane sünger biri minicik,birbirine 3 parmak kalınlığında bir kumaş şeritle dikilmiş.
Bu yastık zaten ilk 3 ay anca kullanılır.İlk 3 ay bebek debelenmeyi bilmiyor zaten nasıl yatırsan öyle kalıyor.3 aydan sonra kusma kalmıyor.Bu yastığa gerek de kalmaz.

Düşünenler mutlaka açsın paketi,ellerine alsın ve ona göre karar versin.
Fiyatıda 13 ytl idi.

Alanlar güle güle kullansın.a.s.

Yok canım ben almayacağım :))

Aslında ben almak için bakıyordum.Açtım paketi.2 tane sünger biri minicik,birbirine 3 parmak kalınlığında bir kumaş şeritle dikilmiş.
Bu yastık zaten ilk 3 ay anca kullanılır.İlk 3 ay bebek debelenmeyi bilmiyor zaten nasıl yatırsan öyle kalıyor.3 aydan sonra kusma kalmıyor.Bu yastığa gerek de kalmaz.

Düşünenler mutlaka açsın paketi,ellerine alsın ve ona göre karar versin.
Fiyatıda 13 ytl idi.

Alanlar güle güle kullansın.a.s.

Meraklı kedi sengözlerimebaksanab açmış bakmış bi de.
Ben bir akrabamda görmüştüm, çok kullanışlı görünmüştü gözüme, aldık bakalım işe yarar umarım.

Meraklı kedi sengözlerimebaksanab açmış bakmış bi de.
Ben bir akrabamda görmüştüm, çok kullanışlı görünmüştü gözüme, aldık bakalım işe yarar umarım.

kaydirigubbakcemile3 Napim merak ettim :)) Bakmasam belki alırdım :jeyyar:
Yanımda kızkardeşimde vardı ,o da nasıl bir bakış attıysa zaten "hıhh dedim ne gerek var buna" dedim :))

Bi de Şu emzirme yastıkları var.Ona da takmıştım alcam diye.Başka bir yerde de ondan gördüm.O da şöyle el kadar minicik bi yastık,azcık ortası derin gibi ve sert biraz.Yani emzirirken rahat etmek istiyosanız o minik yastıktan alın diye çok duydum.
Onuda kendimiz hallederiz bence :jeyyar::jeyyar: Ben ondan da vazgeçtim.kaydirigubbakcemile3

şükür gecelik pijama olayımızda bitti.boydan ve yaka kısmı.dügmeli.umarım kullanıslı olur.
ssl19501hx6.jpg

ssl19503gy3.jpg

a.s.

bu da pijama takjımımız.altını cekmedim.normal düz.ama belini sizlere göstermek işstedim.fikir olsun die.hamile pantolonları gibi.iç tarafında lastiği var.
ssl19504ln0.jpg

ssl19505fy9.jpg

a.s.

Back