- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
- #1.361
gülşencim çıtırcım sizlerinkinide yeni gördüm harikalar hepsi gülşencim bizde öyle adet yok hepsini gönderdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülşencim bizimkilerde varmıs bu adet.hem ananede hem babannede.ben bilmiodum:uhm:çıtır-pıtır hepsi harika el emeği göz nuru güle güle giysin bebişin hepsini
kızlar size bişi sorcam benim annem de çok şey aldı ördü onların hepsini bi bohça yapıp mevlütte getircekmiş adettenmiş sizdede var mı böyle bi adet?
cıtırım gasyecim ii günlerde sağlıkla mutlulukla eskitin hepsini:ecrin_bebek:
gülşencim bizimkilerde varmıs bu adet.hem ananede hem babannede.ben bilmiodum:uhm:
babannesi ceketler battaniye örmüş ağız bezi yapmıs doğuma gelirken bohca yapıp getircekmiş (kendisi ankarada oturuo)
,annemin henüz bişe yaptığı söölenemez yada ben görmedi (bide ööle i huyu var neymiş süpriz olsunmus:mymeka:ya sen bi göster bakalım ben bileyim neyi var neyi eksik dimi) burdan bi battaniye örneği vermiştim daha yeni onu örmeye baslıoycak allahtan eli hem cabuk hemde gzla.skendileri izmirde oturuo.yani iki farklı kültür ama gelenek görenekleri aynı
sinir oluyorum verin yıkiim ütüleyim.bana bu gösterişten baska bişi gelmişo
öööff be ne doluymusum lan
kızlar ben malatyadayım bzizm komşularda öyle yaptılar kız bi de çalışmıyo gerçi çalışması şart değil de bebeğe kendi hiç bişey almamış bi hastane çıkışı o kdar dedim beşiği falan napcan aldınız mı diye yok annem kırkında getirecek dedi görseniz banyodan sonra bile giydirecek doğru dürüst bişey yatıracak yer yok kız en sonunda mevlüt falan yapmıycam dedi annesini ikna etti de 20sinde getirdi kadın ne saçma ya evlenişrken hem çeyiz yapsın bi sürü kız anneleri bi de kızın çocuğuna tabi severek yapıyolar ama sahiplenmeye gelince de koca tarafı kadını kucağına bile vermiyo doğru dürüst neymi onlarınmış bebek salak millet
hadi çenem açıldı bi adet de bingölden arkadaşım doğum yaptı annesi il dışından geldi ama kızın evine gelemiyomuş neymiş adetmiş 40ı çıkmadan anne gelmezmiş kayınvalide bakarmış kadıncağız 40gün bekledi kızını ve torununu görebilmek için
kızlar ben malatyadayım bzizm komşularda öyle yaptılar kız bi de çalışmıyo gerçi çalışması şart değil de bebeğe kendi hiç bişey almamış bi hastane çıkışı o kdar dedim beşiği falan napcan aldınız mı diye yok annem kırkında getirecek dedi görseniz banyodan sonra bile giydirecek doğru dürüst bişey yatıracak yer yok kız en sonunda mevlüt falan yapmıycam dedi annesini ikna etti de 20sinde getirdi kadın ne saçma ya evlenişrken hem çeyiz yapsın bi sürü kız anneleri bi de kızın çocuğuna tabi severek yapıyolar ama sahiplenmeye gelince de koca tarafı kadını kucağına bile vermiyo doğru dürüst neymi onlarınmış bebek salak millet
hadi çenem açıldı bi adet de bingölden arkadaşım doğum yaptı annesi il dışından geldi ama kızın evine gelemiyomuş neymiş adetmiş 40ı çıkmadan anne gelmezmiş kayınvalide bakarmış kadıncağız 40gün bekledi kızını ve torununu görebilmek için
MOKUNU ÇIKARIYOR BU ADETLERİNDE HEE ÇOK SAÇMA,TABİKİDE ANNEM GELİCEK SANKİ KAYNANALAR BİZLERDEN ÇOK HAZEDİYORDA BEBEK GELİNCE SAHİPLENECEKLER YOKK ÖLEE BENİ SEVMEYEN TORUNUNU SAHİPLENEMEZ KUSURA BAKMASIN YANİ..:1closedeyes:klava: