• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bnuda kuzenimin nişanlısı göndermiş hedaayesositososito

ssl19490zp2.jpg

bayıldım celencim tulum çok işe yarıyo gerçekten ölükler de süper şu nişanlıya aferin çok güzel almış hepsi 10 nummara güle güle giydir cerenimize

oooooooooo bide banaaaaaaaaa diyodunuz gelinliğini alaydın tam olsun diye eksik yok canım vaktinde sağlıkla gelsin bütün bebişler sağlıkla giysinler tüm cicilerini
topluca aminnnnnnn diyoruzzz

celencim güle güle kullan ay bu önlükler çok güselmişşş..
bide o uyku tulumu öyle bi işine yarıycakki..güle güle kullanın cemremle:1hug::nazar:

celencim hepsi çok şeker sağlıkla eskitsin bebeğin bende astronota bayıldım oluşuma almak istiyom ama yaz sezonu olduğu için pek göremiyorum mağazalarda, artık bu vakitten sonra çıkar piyasaya

celencim gule gule giysin ceren kiz.hepsi bir birinden guzel.bu arada onlukleri tek tek usenmeyip cektigin icin ayrica seni takdir ettim.:nazar:

neden üşeneyim canımın içisüprizzzzz coook büyük bir zevk aldım.bana kalsa corapların bile tek tek cekerima.s.

sennkilerede bakalım en kısa zamanda.günler geriye düşmeye basladı artık.vaktin falan olmaz.fikir olur bizlerede:)

göğüs pedi chicco soft 30 'lu aldım , krem de bepanthane plus aldım , bebişime bebe yağını daha önce almıştım niveanın e vitaminlisini ( kendim çatlmayım diye kullanmıştım biraz) ................bebişimin kıyafetlerini yıkamak için de hacışakir granül aldım

Back