• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bebeimincicileri2ouzhanhz2.jpg

bunu da ilk başta örmüş herhalde o zamn dr. erkeğe benziyo falan diyodu hemen maviyi örmüş ama dikkat ederseniz hiç pembe yok
bebeimincicileri2ouzhanzb6.jpg

ee ben cinsiyeti söylemek için aradığmda oğlan de de müjde vereyim babana dediydi

ii günlerde sağlıkla kullanın nisanurcum.sennki en azından vermiş.mis gibi yıkarsın şimdi onları bebek deterjanıyla.benmki örmüş bir sürü vermio.neymiş bohca yapıcakmıs.la verde deterjanıyla yıkiim dimi.kazık gibi getircek şimdi onları!!

evet gelinim işte hem de cadı gelin hem çakılım sen söyle bu devirde kaldımı öyle örgü pantolon falan insan güzel bi elbise örer

ya evet dediğin gibi kalmadı artık bööle örgü pantolonlar.bizim cocukluğumuzda vardı teee:) ama yeşil ceket gzl olmus be:)

celencim ben de çok şaşrıdım gönderdiğine göndermiycem ben getirecem diyodu zaten örgüler hemen giydirilmez bover sen de getirdikten sonra yıkarsın çoğu zaten 1 yaşına göre

evet gelinim işte hem de cadı gelin hem çakılım sen söyle bu devirde kaldımı öyle örgü pantolon falan insan güzel bi elbise örer

teyzenin icinde hala bir umit var heralde belki erkek olur diye...naniknanik pembe yapmadigina gore...
isin sakasi bir yana kadincagiz amma emek harcamis.cokta guzel ormus.yesil yelek ve beyaz hirka cok sık..kisin sogukta sicacik giyer minik kizimiz.:nazar:

nisanurcum güle güle giydir canım.kadıncağız o kadar emek harcamış cadılık yapma sende:oklava: sonra hep kaynanalar kötü oluyo.yapmasa yapmadı denir:mymeka:soğuk havalarda iyi gider örgüler bakma sen modaya falan..arada giydirirsin..

güle güle kullansın bebişler inş celen ve nisanur.bayıldım hepsi harıka.
celen nerden yaptın bakimm alışverişleri?kemeraltına mı gıttın?
nısanur benım annemdeyapıcaktı o örme pantolonlardan ama kullanışlı olmuyor dedi bazılar annemde vazgecti.cocuk rahat edemıyormuş ıcınde ole dediler.
cok soğuklarda gece gıydırırsın ama üşümez kızının tombiş bacakları:)
yaa bende son aldıklarımı kyucam ama üşenıyorum galıba.bır ara eklerım.

kıs nisanur taş olusun taşş..
ulen pembe süveter yeşil ceket ve sarı takımm süpermişş eline sağlık kadının..
bende bu sitede birine ördürüyorumya eylülün ilk haftası gelir dediydi oda örgü pantolonlu..niye giydirilmesinki ben giydiririm zaten kışın onun içine kilotlu çorap veya pijama giydirirsin neyi rahatsız edecekk:uhm:
valla ben senin yerinde olsam yaparım bi gelinlik arar teşekkür ederimm:CüvCüv:

güle güle kullansın bebişler inş celen ve nisanur.bayıldım hepsi harıka.
celen nerden yaptın bakimm alışverişleri?kemeraltına mı gıttın?
nısanur benım annemdeyapıcaktı o örme pantolonlardan ama kullanışlı olmuyor dedi bazılar annemde vazgecti.cocuk rahat edemıyormuş ıcınde ole dediler.
cok soğuklarda gece gıydırırsın ama üşümez kızının tombiş bacakları:)
yaa bende son aldıklarımı kyucam ama üşenıyorum galıba.bır ara eklerım.

hee kemeraltından mina ve barıs bebeden aldım.gocceeemen dükkan ikiside.ama acaip kazık.bi daha o tarafa yolumun düşmemesi dileğylen.calısanlrda atmaca gbi yapısıolar üstüne adamın:mymeka:

Abajur gibi bişey işte.
Annem anaokulu öğretmeniydi, sanırım okulda öğrenmiş. Annem, babam ve ben uzun uğraşlar sonunda başardık. Ailem şuan Ankara’da. Gelince babam montaj işlemini yapacak.
1639.jpg
1650.jpg

Bu da altın yastığımız.
Böyle bişey almayı ve yapmayı düşünmüyordum, sepetten artan sateni ve tülü değerlendirdik. Yani annem değerlendirdi :)
1662.jpg
1674.jpg

Çerçevemiz.
Pazardan 1 YTL’ye fotoğraf çerçevesi aldım. Etrafına silikonla tüy yapıştırdım. Güzel olmuş di mi ??
1673.jpg

Kapı süsünü daha önceden de eklemiştim ama hatırlatayım dedim :)
1682.jpg

Bu de sepetimiz.
Netten aldım örneği, mutlaka siz de görmüşsünüzdür nette. Tek başımaydım yaparken, Çok uğraştırdı yaa.
1690.jpg
1695.jpg
1703.jpg

Back