• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

çok güsel olmuş themiscim ya bu sepetten bende istiyomm bebek şekerlerini koymak için 40 liraya falan satıyolar ya yapmam lasımÇok üzgünüm çoook

themiscim hepsi çok güzel olmuş..ellerinize,emeğinize sağlık valla..sepetin sapına doladığın şey çiçekmi?yoksa tüle senmi yapıştırdın?çok şık olmuş güle güle kullanın:nazar:

themiscim hepsi çok güzel olmuş..ellerinize,emeğinize sağlık valla..sepetin sapına doladığın şey çiçekmi?yoksa tüle senmi yapıştırdın?çok şık olmuş güle güle kullanın:nazar:

teşekkürler phatoshcuğum.
hazır satılıyor canım o. lastik üzerine çiçek, kurdela falan dikmişler, metre hesabı satılıyor.

ya tehmis bayıldım hepsine maharte farklı bişey ben de bu sepetlere çok bakıyom ama yapamam ki hem destinanın dedği gibi şeker koymak için sonra da şekerimiz bitince ben de kozmetiklerini koymak için istiyorum kapı süsü lamba falan hepsine bayıldım biz kocamla şimdi lamba bakmaya gitcez bakalım kaç lira bayılacaz ellerine sağlık

celen, nisanur güle güle kullansın bebişler cicilerini.
themis ben de göremedim resimleri, bir gariplik var bu işte.
Ha bir de magnezyumu ben de karne ile alıyorum celen, gebelik reçetesi ile alınıyor. Yani doktorunun gebelik durumunu yazması lazım diye biliyorum. Eczacına sorarsan sana bilgi verir aslında. vermezse eczacını değiştir.

bende goremedım resım leri themis.,bu arada konu acılmışken bu magnezyum ve kalsıyumu dr mu verdı sıze bana nıye vermedı kıı???

Abajur gibi bişey işte.
Annem anaokulu öğretmeniydi, sanırım okulda öğrenmiş. Annem, babam ve ben uzun uğraşlar sonunda başardık. Ailem şuan Ankara’da. Gelince babam montaj işlemini yapacak.
1639.jpg
1650.jpg

themiscim hepsi cok güzel.el emeği olunca hele bizimkiler halt etmiş oluo yanındaa.s.
canlarım abajur cok kolay isteyen herkes yapabilir.biz bu yöntemle öğrencilerimize maske bile yaptırıoruz.
istediğiniz renklerde yün alın ve bunları tutkallayın.daha önceden şişirdiğiniz istediğiniz büyüklüktekiş balonun(ki bu abajurun boyutunu belirler)etrafına sarın.bunun kurumasını bekleyin.kuruduktan sonra balonu patlatın.
themiscim anneciğinin ellerine sağlık.eminim ben bu kadarını yapamazdım maşallaha.s.

celenim aldıkların çokk hooşşş.sağlıcakla giydir tatlım.bu aldığın krem göğüs yara olmasın diye mii..ben de alacam da ne alacağmı bilemiyorum.
nisanurcum örgüler çok güzel güle güle giydir inşallahhh:nazar:
themis kutluyorum valla çok hoş yaptıklarınn:nazar:

celenim aldıkların çokk hooşşş.sağlıcakla giydir tatlım.bu aldığın krem göğüs yara olmasın diye mii..ben de alacam da ne alacağmı bilemiyorum.
nisanurcum örgüler çok güzel güle güle giydir inşallahhh:nazar:
themis kutluyorum valla çok hoş yaptıklarınn:nazar:

evet nisacım.lansinoh lanolin mi ööle bişi.bi kaç sitede aradım burdada baktım genelde bunu öneriolar.bide emzirirken silinmesi gerekmio olmasıda ii.olrya bi dalgınlığa gelir.riski yokmus.tek dikkat etmen gereken 8 .ayda baslanıcak.

bende goremedım resım leri themis.,bu arada konu acılmışken bu magnezyum ve kalsıyumu dr mu verdı sıze bana nıye vermedı kıı???

canım magnezyumu kramplarım var diye yazdı dr. 2 haftadır bi şikayetim yok o yüzden içmiyorum ama kramp girdiği dönemdeçok iyi gelmişte kalsiyumu bana yazmadı günde 2 bardak süt 2 kase yoğut bi de kalıp peynir yiyorum da kaydirigubbakcemile3

Back