- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 40
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
- #1.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he he birini kandırdım barisırnaşık şeyihihoyyyt
ben de hiç beceri yoktur canım nerden yapcam gittim aldım bi dükkanda 40 dediler biz başka bi yerden 15 e aldık zaten malzeme alsaydım da bundan ucuza gelmezdi bi de becerememe riski var bunaltırdım kocamo yapıyımmı malzeme alalım dedim adam biliyo beni yok sen hiç o işlere dirme gidip hazır alırız dedinaniknanik
he he birini kandırdım barisırnaşık şeyihihoyyyt
ben de hiç beceri yoktur canım nerden yapcam gittim aldım bi dükkanda 40 dediler biz başka bi yerden 15 e aldık zaten malzeme alsaydım da bundan ucuza gelmezdi bi de becerememe riski var bunaltırdım kocamo yapıyımmı malzeme alalım dedim adam biliyo beni yok sen hiç o işlere dirme gidip hazır alırız dedinaniknanik
bi de şeker baktık genelde fiaylar aynı 1,5 ytl tanesi belki onları yaparım ama kaç tane almak lazım bizim burda akrabamız yok doğuma annemler kayınvalidem gelcek eşimin arkadaşları benimkiler bi kaç da komşu olur karar veremiyorum sizce kaç tane olmalı?
bana da pahalı geldi zaten almadık şimdilik peki sepetimin fiyatı nasıl?
kıs phatosh çok güselmişş..boşver napcan ayaklarına kadar olanını geçirirsin üstüne sabahlığını dolanırkenn..benimde bu renk bi sabahlık almam lazım nerden aldın kaça aldın söyle bakemmkaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim destinacım.çok yer gezdim bunlarıda tesadüf sefaköyde cansoy diye bi içgiyim mağazasında gördüm.ikisi 67 küsürdü ama 60 a bıraktılar.tek sabahlık 31 di canım..geceliği bana kalsa alcaktım ama kıskanç kociş almadıÇok üzgünüm çoook bütün hastane arkadaşı ya öyle mini gecelikle olmazmış..sabahlık var dedim ama dinlemedikötükedihüso
sefaköy karşıda biliyimde hangi semtlere yakın çok beğendim sabağlığı bence fiyetıda çok uygun benim gecelikle pijama takımıda uyuyo rengiisengözlerimebaksanab
sefaköy halkalıya yakın..ama dur poşetin üstünde diğer mağazalarıda yazıyo..semtlerini yazayım
Yeşildirek
Sultançiftliği
Fatih
K.çekmece
Esenler
Sefaköy
Sarıgazi..sarıgazi anadoluda..hepsinin tel.yazıyo.yakın olan varsa yazayım nosunu adresini