• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

waterlily sağlıkla gıymeyı nasıp etsın allah ınş.
gülsen olmamış resım canım bırkez daha dene ıstersen.

kızlar bugün bebeğim için alışverişe çıktım birazda kendim için ama gene kendime bişe alamadım kipa diye bir yerdi ama outlet mağazaları falan vardı bir sürü ve o kadar uygunduki anlatamam hepsi marka hepsi kaliteli çok memnun kaldım ben haftaya gene gidicem aldıklarımın birazını sizede göstermek istiyorum ama hepsini çekemedim çünkü webcam le çekiyorum zor oluyo onun için diğer kısmı başka zaman ter bi taraflarımdan akıyo offff:))))

resim003ys0.jpg
11 ytl
resim006na1.jpg
5 ytl
resim008tr6.jpg
25 ytl
resim013fu1.jpg
10 ytl
resim014bk2.jpg
20 ytl
resim010ao3.jpg
2 ytl
resim011zr4.jpg
ıvır zıvırlar
resim012um8.jpg
resim004ow6.jpg
5 ytl
resim007cc4.jpg
1,5 ytl

kızlar şimdilik bu kadar akşam çekebilirsem diğerlerinide gösteririm battaniye banyo havlusu falan onlarda neyse bakın bakam beyencenismiiii :)))))

Ben dün yıkadım cicilerimizi. Bir makina dolusu minyatür kıyafet :) Çok duygulandım makinadan çıkarırken. Allahım sağlıklı günlerde üstünde kirlendikten sonra yıkamayı nasip etsin hepimize.
Bugün ütüleyeceğim inşallah.

Ben dün yıkadım cicilerimizi. Bir makina dolusu minyatür kıyafet :) Çok duygulandım makinadan çıkarırken. Allahım sağlıklı günlerde üstünde kirlendikten sonra yıkamayı nasip etsin hepimize.
Bugün ütüleyeceğim inşallah.
amin canım duygular karşılıklı teşekkürler yorumlarınız için

tatlim benim hepsi cok guzel,hep guzel gunlerde kullanin insallah.:nazar:

bu dedigin magaza outlet izmitte nerde acep( annemler izmittelerde)
bildigimiz outlet mi yoksa.
yok canım izmitte değil burası gebzeyi az geçiyosun kurtköy taraflarında kalıyo yani sabiha gökçen hava limanına yakın yerde otobandan çok daha yakın oluyo ama tavsiye ederim bir sürü bebek mağazası ve uygun fiyatlar yani şöle diyim nuk un emziğini aldım 8 ytl ye aynısı orda 5,50 ytl idi

ctesi alışverişimizden alınanların fotosudur arz ederim:1rolleyes::roflol: güya bana alısverişe cıktık ama yine bebeğe calıstık:1hug: ilk olarak arabamız ve oto koltuğu indirime girmiş 400 müş:bbo: indiriminden deilde babiş dayanamadı:asigim:

ssl19468uw4.jpg

ssl19470al0.jpg

buda mevlüt cicimiz ve mevlütte içibne koyup dolastırabileceğimiz alt acma die gecen kokoş bişe iştekaydirigubbakcemile3 allah nasip ederse doğduktan 1 ay sonra kurban bayramı veya 2 aymı:uhm: her neyse.ozamanda giydireyim diyorum.bu tül cıkıo alt üst takım oluo:asigim:
ssl19471wv0.jpg

ssl19472fp0.jpg

ahanda bunlar benmkaydirigubbakcemile2 göğüs için lansinoh ii dediler.bakalım ramazandan itibaren baslıycam.doğumdan bir ay önce baslanmalıymıs.ayrıca emzirirken silinmiomussositososito

ssl19474zz7.jpg

bu da kraftın iyonlu soğuk buharlı hava nemlendiricisi ii ve gerekli olduğunu duyduk taa:sm_confused: ama gzl sessiz bişia.s

ssl19476xq7.jpg

Back