• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bunlarda emzik askımız banyo termometremiz dr brown gaz önleyici biberonumuz emzikkutumuz kulak cubuklarımız ve minnnacık emziğimiz:1hug: coraplar dükkanlardan hediye kondu.o turuncu seyde dizlik.şimdilik dandik bişeye benzio ama ilerde işimize yarar die düşündüm:uhm:

ssl19478ya2.jpg

uyy celenim çok güzeller hepsi iyi günlerde kullanır inşallah...o pompayı neden aldın anlayamadımm

sütümün gelmiycenden kortum yadecim.sezaryen olucak ve 38. haftada olucak bebişe cekemede biraz yardımı olsun dedik.tamamen tedbir amaclı.bulunsun.yerimseniben

kıs celen travel sistemi çok uygun almışsın len istanbulda 480 liraa.-tatlicadiarzu-

bide şu buhar nemlendiricisini kaça aldın bacumm..

yadecim ayrıca sütün gelsede pompa almalısın çünkü sağıcaksın ara araki çoğalsın ayrıca anneniz eşinşze 1-2 saatliğine bırakıp çıkmak istiyceksinizzz..

kıs celen travel sistemi çok uygun almışsın len istanbulda 480 liraa.-tatlicadiarzu-

bide şu buhar nemlendiricisini kaça aldın bacumm..

yadecim ayrıca sütün gelsede pompa almalısın çünkü sağıcaksın ara araki çoğalsın ayrıca anneniz eşinşze 1-2 saatliğine bırakıp çıkmak istiyceksinizzz..

buhar mknesi 79ytl.................

celncim hepsi çok güzel ben de o kremi almayı düşünüyorum çok güzel yapmışsn ama sigortanın karşılamaması benc çok saçma sonuçta estetik yada zevkin için almıyosun ki

celencim iyi günlerde kullanın hepsi çok güzel, hele mevlütte kullanacağın alt açma benzeri ( benzeri diyorum onun üzerinde alt açmaya kıyamam ben de ondan ) şey süperrrr

celncim hepsi çok güzel ben de o kremi almayı düşünüyorum çok güzel yapmışsn ama sigortanın karşılamaması benc çok saçma sonuçta estetik yada zevkin için almıyosun ki

evet nisanurcum gerckten sacma.ama maalesef bu tür kremler kozmetiğe girio.yanlız benm anlamadığım hadi bu kremiş karsılamıonda magnezyumu neden karsılamıo??o damı kozmetik:uhm:Çok üzgünüm çoook

ne yok ya magnezyumu karşılıyo canım ben karneyle alıyom şu suda çözülenden para falan ödemiyosun senin eczacı yanlışlık yapıyo olmasın ablam da alıyodu karnesiyle

yok bugun aldım işte.9 küsür ödedim.gecen baska bi eczaneden aha almıstım o da ööle oldu.neden bilmiyorum??

Back