• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

Edhacım, oda gerçekten süper olmuş. :hooray:
Çok uğraşılmış belli, hepsini iyi günlerde kullanın.
Allah zamanı gelince kucağınaalmayı nasip etsin oğluşu.
Birlikte mutluluk ve sağlıkla yaşayın inşallah!

Selam hamişler, sayfayı genelde takip etmemle beraber pek katılamıyordum. Sizin aldıklarınızı gördükçe pek heveslendim ve bugün aldıklarımızın resmini çektim ben de. Daha önce aldıklarımızı birara çeker koyarım. Bakalım kızımın cicilerini beğenecek misiniz teyzeleri ?
s6302284lk4.th.jpg

s6302285ii4.th.jpg

Aldıklarımıza bakınca hala inanamıyorum gün gelecek Allahın izniyle kızımı kucağıma aldığımda üzerinde bunlar olacak. Rüya gibi hala :CüvCüv:

Son düzenleme:
watercım allahım üstünde eskitsin sağlıkla mutlulukla inşallah.pembe battaniyemiz takım olmus.zevklerimiz brmişkaydirigubbakcemile5 buarada sarı tulumunuza bayıldım bayıldımmmkaydirigubbakcemile3

Kızımın banyo havlusu vr bornozu. (Bornoz eşimin bir arkadaşının hediyesi, biraz büyüyünce kullanacağız)
s6302287or4.jpg

Babaannemizin hediyesi alt açma takımı
s6302288mq0.jpg

Bu da halamızın hediyesi
s6302289ox5.jpg

canım hepsi birbirinden güzel babannesi çok zevkliymiş altaçma çok güzel hediyelerle olay tamamlanmış güle güle kullanın

canım hepsi birbirinden güzel babannesi çok zevkliymiş altaçma çok güzel hediyelerle olay tamamlanmış güle güle kullanın

Zevklidir kayınvalidem :1rolleyes:
ilk zamanlarında idare edecek kadar giysisi oldu. birkaç tane de 3-6 aylık alayım diyorum. Elbiseler vardı geçen gün alamadım. Tulum aldım. Yakında yine uğrarım o mağazaya.

evet canım ben de elbise falan hiç almadım bizimkiler kış bebeği olcak elbise giyme vakitleri gelince de oyları kiloları nasıl olur kestiremiyorum bakıp bakıp geçiyorum

watercım biberon ne marka??su dr.brown dediklerindenmi?gaz yapmıomus hani?yoksa kasıklılardanmı?
buarada hepsi cıvıl cıvıl:) mutlu sağlıklı günlerde kullanın:)

Back