• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bebeimincicileri2ouzhanay3.jpg

küçük çantayı kızımın tarağını tırnak makasını falan koymak için aldım saç tokası ve çoraplarda benim için kurdale yerine saçıma çember takacam pijamama da uygun olsun diye bu renk seçtim

Bu arada tokayı aldığım yerde bi müşteri vardı kadınla kavga edecektim Çok üzgünüm çoookama bebişimi düşündüğüm için yani sinirimi bozmamak için Allah'a havale ettim karı benim tokaya baktığmı görünce o ne çocuk gibi onu mu takacaksın dedi ben de size soracak değilim dedim sadece ne gereksiz insanlar var ya şu dünyada:oklava:

hehe bizim halkım ız öyle herşeye karışmak ister ama ben sana şunu hatırlatım canım başa kırmızı kurdale takmak adettendirr..banada komik gelmişti bende kurdale takmadım ama kırmızı renkte pullu falan bi bant takmıştımm.bundada takıcamm..o da şey içinmiş hani lohusalıkta al basması olur derler yaa al karasımı ne işte onu engellemek için batıl inanç ama adet işte:CüvCüv:

nisanurcum cok cici aldıkların.allahım eskitmeyi nasp etsin.hele ayakkabıları ve ayaklı tulumuna bayıldııııımmmmm:)

hehe bizim halkım ız öyle herşeye karışmak ister ama ben sana şunu hatırlatım canım başa kırmızı kurdale takmak adettendirr..banada komik gelmişti bende kurdale takmadım ama kırmızı renkte pullu falan bi bant takmıştımm.bundada takıcamm..o da şey içinmiş hani lohusalıkta al basması olur derler yaa al karasımı ne işte onu engellemek için batıl inanç ama adet işte:CüvCüv:

evet canım ben de kırmızı alsam mı diye çok arada kaldım çu tokanın kırmızısı da vardı belki gider onu da alırım değişik değişk takarım:sm_cool:

kızlar hepiniz aldıklarınızı bebişlerinizle birlikte sağlıkla eskitin ben yokken herkes tamamlamış alışverişi

kajooo kıs bu arada gecelik bolero takımına bayıldım bebnde bu aralar geceliğe takıldım arıyom ama bişey bulamadım
bende ondan istiyom!!!!!
sakaryanın neresinden aldın ne kadar??

kızlar hepiniz aldıklarınızı bebişlerinizle birlikte sağlıkla eskitin ben yokken herkes tamamlamış alışverişi

kajooo kıs bu arada gecelik bolero takımına bayıldım bebnde bu aralar geceliğe takıldım arıyom ama bişey bulamadım
bende ondan istiyom!!!!!
sakaryanın neresinden aldın ne kadar??

edhakcım bu arada c&a ya gittim bisürü şey aldım (tavsiyen için saol ). bebişin eksiklerinide tamamladım tek eksiği şuan nevresim takımı. bu arada bende okadar çok dolandımki bak çarkın ara sokağından girion aynen civil bebenin falan olduğu gibi bi ara. orada çamaşırcılar var aşağıya kadar. onların hepsine girdim ama uygun bişey bulamadım. yine o sırada biraz dah aşağı doğru bi yerdi. kadın tek kaldığını söyledi ama sen yine bi bak. bolero+gecelik pazarlıkla 55 :) üstüne bide sabahlık uydurdum o da 25. dur bi kartını almıştım. bu tarif çok salakca oldu.
mağazanın ismi : SİNDA
Semerciler mah. saraçlar sok. No:21
:)
ama ben tek kaldığına inanmıomm uyanık bi kadındı. ehh bende iyi pazarlık yaptım gecelik+ bolero ya 75 demişti . sende pazarlık yap mutlaka. ve diğer yerlerede bak

bide bi yer daha vardı orada gecelikler fena değildi. dediğim adresde bulamazsan bide oraya bak. civilden ana caddeye çık. soldan yürü oralarda bi iç çamaşırcı var cadde üstünde.

canım saol istanbula gitmeden bakıcam sıkı pazarlıkçıyımdır merak etme:)) olmadı istanbuldan ararım artıkım

bu arada oğluşumun odasının sol halinin fotolarını çektim işte halımız
s6301567ei0.jpg

Son düzenleme:
battaniyelerimiz krem olan polar diğer normal kalın battaniye
s6301568qc7.jpg

yorganımız ve altaçma setimiz bu arada bu yorgan benimmiş kızlar şimdi oğluş kullancak
s6301569cr3.jpg

ayyy edhakcım valla hepsi süper.oda tamamlandığındanmıdır nedir gözlerim doldu valla bakarken.allahım mutlulukla sağlıkla eskitmeyi nasip etssin hepsini:)

Arkadaşlar merhabaa.s.,hepinizin aldıklarına bayıldım,Edhakcım odanız süper olmuş,Oğluşunla mutlu günler geçirmenizi dilerim.
Bu arada kajonun aldığı bolerolu geceliğin aynısından annem Kütahyadan banada almış 75.00 ytl'ye.Ben istanbulda havuzlu handan yaptım bebişimin alışverişini ve gecelik takımının aynısı orda 55 ytl.,pazarlıkla dahada düşer.Çünkü ben kısa sabahlıklı pijama takımını 60 iken 50'ye aldım.Ve bir sürü çeşit var,ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun yazıyorum.2. yada 3. katta sadece hamile iç giyim ve pijama vb.satıyorr.Bilgilerinize....

Back