• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

terkencim aldıkların çok güzel güle güle kullanın işallah yatağın da çok hoşmuş ben böyle kendinden dönencesi olan model hiç görmemiştim görsem onu alırdım yaa kaça aldın beşiğini bi de göğüs pompasının da çeşitleri var canım sen otomatikleri sormuşun pille çalışıyo onlar ve pahalı ben manuel yani pompasını kendinin sağdığından aldım galiba 15 falan dı bebedorunki bi kaç yerdede el ilie sağılanın daha iyi olduğunu okudum ben zaten 4. ayında işe başlıycam ondan sonra kullanırım diyerek aldım

canım destinanın canı potakal çekiyo ya beinm odayı görünce artık son halini portakallar çıkmaya yakın çekerim:)) şaka şaka aklımda da lambasını bi de duvar saatini de alıyım da hepsini bir çekiyim diye düşündüm

iyi akşamlar ekim anne adayları............
bende ekim annesiydim ama ikiz olduğundan eylül annesi adayıyım.............
elül ortaları inş doğum bakalım hayırlısı......

allah sizleride sağsalim kurtarsın

evet gülan seni tanıyom ben niye bıraktın bizi olsun aramızda eylül ve kasım anneleri de var bizim hatta okuduysan bi de ağustos annemiz oldu bile hep bekleriz seni de sohbetlerimize ikizler iyidir umarım

terkencim aldıkların çok güzel güle güle kullanın işallah yatağın da çok hoşmuş ben böyle kendinden dönencesi olan model hiç görmemiştim görsem onu alırdım yaa kaça aldın beşiğini bi de göğüs pompasının da çeşitleri var canım sen otomatikleri sormuşun pille çalışıyo onlar ve pahalı ben manuel yani pompasını kendinin sağdığından aldım galiba 15 falan dı bebedorunki bi kaç yerdede el ilie sağılanın daha iyi olduğunu okudum ben zaten 4. ayında işe başlıycam ondan sonra kullanırım diyerek aldım

sizlerin sayesinde doğru bir karar verdim gerçekten çok pratikmiş bu park yataklar ya ben 179 ytl idi ama pazarlıkla 150 ytl ye aldık.
Geçen sene kışın eltimin oğluna saraçhaneden bebek arabası hediye almıştım ve çok uygundu bencede kışı beklemek daha mantıkllı hemen almamak lazım bebek arabasını

bebek002ea3.th.jpg

bu bizim ilk ve tek tulumumuz senağlama çok duygulandım ya
bebek004io9.th.jpg

bu biberonda güya gaz yapmıyomuş hava yutmasını engelliyomuş görcez
buda yatağımız bu kadarcık daha ama inş bu hafta alacağız herşeyi
bebek001sf4.th.jpg

AYNEN CANIM BENDE AYNI BİBERONDAN VE BEŞİKTEN ALDIM BENİMKİSİ RENGARENK ÇOK ŞEKER KIZ BEBEK BEKLİYOZ YA AZCIK CİCİLİ OLSUN İSTEDİM. KADIN ISLARLA GAZ YAPMAZ DEDİ DURDU EN İYİSİ OYMUŞ ALDIK BAKAM GÖRCEZ . GAZ YAPIYOMU YAPMIYOMU..a.s.

yaaa park yatakk alanlarrrr ıcıne uyku setı naptınız anacımmm,ben daha bişi almadım da.

uyku seti almadık ki yanları için gerek yok ben 2 tane nevresim takımı diktirdim olay tamam takımı kumaş hariç tam emin değilim ama 10-15gibi fiyata diktirdik sen yan koruma istiyosan onu da tarif eder yaptırırsın

kızlar dün gene ben alışverişe çıktım kızıma ciciler aldım bu polar bi eşofman altı 3-6 aylık mam sanırım ben daha önce giydirirm kızıma
bebeimincicileri2ouzhanwq1.jpg

Back