• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

Ya kızlar ilk gördüğüm andan beridir almak istediğim en önemli şey buydu bebişime henüz almak nasip olmadı ama kimsede görmedim bi atayım size dedim fikriniz olsun ben en kısa zamanda dua edin alayım size linki atayım ordan bakın http://www.sleeperbaby.com çok fonksiyonel bişey

bızdıkcım hepimizin borcu var. bitti derken bi bakıyoon bi daha başlıyoo. bende 2 günde bitirdim bebek alışverişini (yatağı hariç) ama umduğumdan daha az tuttu çakılın dediği gibi bebek kıyafetleri çok tutmuyoo. ama sana taqvsiyem sakın fazla alma. bu arada sleeper baby ye bende baktım ama hem çok pahalı hemde gerek yok. onu alınca işte gereksiz bi masraf olacak. o yüzden vazgeçtim. ana kucağıyla zaten sallıyosun mamasınıda 6 aydan sonra araba koltuğunda bile yedirebilirsin. tamam hoş ve güzel duruyoo ama çok pahalı

Çakalım şarja takılıyken bebişi alırsın içinden ne olcak hem laptop kullanmaya alışkınsan bence sorun değil o kadar şarjlı şey kullanıyoruz ki ama bende elektrik takılıyken bırakmam bebişimi içinde gerçi o kadar insanda varki elektrikli battaniye falan kullanan demi onlara ne demeli

amannn ben evhamlıyım işte, hamile kaldığım günden beri laptopu da kucağıma almıyorum ki, masa üstü gibi oldu a.s görmemişin bebişi olmuş misali oldum hee ...... ama napıyım korkuyorum işte

amannn ben evhamlıyım işte, hamile kaldığım günden beri laptopu da kucağıma almıyorum ki, masa üstü gibi oldu a.s görmemişin bebişi olmuş misali oldum hee ...... ama napıyım korkuyorum işte

Korkak nolcak :dilcikar:Kızııııııııım bu bebişin gazını da çıkarıyor akşam yorgun eve geldiğimde elime vercekler bebişi yattığım yerden kumandayla sallıcam uyutçam kolaylık hep pahalı ki zaten

Korkak nolcak :dilcikar:Kızııııııııım bu bebişin gazını da çıkarıyor akşam yorgun eve geldiğimde elime vercekler bebişi yattığım yerden kumandayla sallıcam uyutçam kolaylık hep pahalı ki zaten

yokkkkkkkkk ben bildik usul, kucağıma lıcam bebişimi, öpe koklaya, arada çaktırmadan mıncıklaya, sırtını sıvazlar çıkartırım gazını , zaten babiş de sabırsızlanıyor, eeee annemlerin ilk torun, teyze dört gözle gelmesini bekliyo, bizim bebiş beşiğini bile zor görecek kucakta gezmekten kaydirigubbakcemile3

Hee o zaman bişey demiyorum ama belli bi zamandan sonra bayabilir bence çalışmasak tamam ama

kız boşver gün boyu bakacaklar düşünsünnnn biz akşam 6 da evde olacaz, bebişi de 8 de uyumaya alıştırabilirsek ohhhh :lepi: e o arada zaten biz yemekle filan uğraşacaz , yani babası bakacak o zaman da ................... ayyyyyy bak bebek büyüdü bile bu aradaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

bebeimincicileri2ouzhanba7.jpg

ve işte beşiğimiz dayanamadık kurduk içine nevresim takımımızı yorganımızı da yerleştirdik tabi onları doğuma doğru yıkayacam zaten o yüzden katlı durmasın da serim dedim:)))

ayıptır sorması ne kadara aldın canım ya yatağı birde markası nedir nerden aldın içinin yatağı nasıl oluyor biliyoruım çok soru sordum ama bende bir kaçtane netten buldum kararsızım ölçüleri nedir
http://www.nukoland.com/magaza/popup_image.php?model_resim=bm-lx 008

kajocum geceeliğe sabahlığa ve bolerona bayıldım.gercekten deişik bi fikir olmus.
nisanurcum bordör ve yatak acaip uyum sağlamıs için rahat olsun.destinanında dediği gibi porrtakalı anımsatıo:p
buarada bızdıkcım sleeperbabyin kullanıslıya benzio ama cakılın dediği gibi biz evhamlı annelere olacak iş deil o.hem sıcacık kucaklarımız nelerine yetmio:)

kajocum geceliğin gerçekten çok hoş gözüküyo nerden aldın bacım bende sürekli adapazarına alışveriş yapmaya giderim ama böle bişeye hiç rastlamadım tarif edermisin nerelerde var böyle şeyler...

ayıptır sorması ne kadara aldın canım ya yatağı birde markası nedir nerden aldın içinin yatağı nasıl oluyor biliyoruım çok soru sordum ama bende bir kaçtane netten buldum kararsızım ölçüleri nedir
http://www.nukoland.com/magaza/popup_image.php?model_resim=bm-lx 008

canım markası kraft jenny 120 ytlye aldım burdan bi mağazadan ama eve gelince netten bi baktım bi sitede 108e satılıyodu sen de araştı iyice resimde 2 katta duruyo altında beşiğe ait sert durduran bi levha var üstüne de annem yün döşek yaptı ölçüyü unuttum dur ölçüyüm geleyim 110-70 miş canım aslında küsüratlı çıktı 118e 73 ama hatırladım satıcı 110-70 dediydi umarım istediğin gibi bulrsun canım ha bi de ben aldıktan sonra 3 kademeli olanları gördüm onlar biraz daha pahalı ama daha kullanışıymış sen bilirsin iyice bi bak bakalım

bızdıkım bencede kızlar haklı fiatı ne kadar ki bunun benim yeğenim anakucağında bile hiç yatmadı salıncağı var ondada sıkılıyo bebekler ten teması ister sevgi ister alacaksan bile bbebeğin doğduktan sonra karar ver bence çünkü her bebeğin karakteri bir olmuyo belki çok sorunsuz gazsız bi meleğin olcak

:nazar:kajocum geceliğin ve boleron çok hoşmuş..ana kız güle güle kullanın canım cicilerinizi

nisanurcum senin bordürde çok yakışmış duvarına ve beşiğine..güle güle kullanın:nazar:

C:\Documents and Settings\Kadir\My Documents\My Pictures\bebek
ay bende aldım kıslar çok saolun verdiğiniz fikirler için inş resmi koyabilmişimdir karyola alacaktım ama bebekler çok çarpıyormuş sağa sola dönerken çok pratik bişey bu ya

aman olmamış neyse yani bende park yatak aldım daha kıyafetlere başlamadık inş bu hafta karşıya havuzlu hana geçecem bu arada göğüs pompası nasıl bişey alıyosunuz çok pahalı ya ben bi yerde 175 ytl buldum

bebek002ea3.th.jpg

bu bizim ilk ve tek tulumumuz senağlama çok duygulandım ya
bebek004io9.th.jpg

bu biberonda güya gaz yapmıyomuş hava yutmasını engelliyomuş görcez
buda yatağımız bu kadarcık daha ama inş bu hafta alacağız herşeyi
bebek001sf4.th.jpg

kajocum aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın
nisanur bordurunuz çok uyumlu ve çok tatlı iyi günlerde kullanın
terken canım güle güle kullanın oğluşunuzla inşallah

terkencim artık hızlandır alısverişini bence.sürprizler baslıo baksana:)
canımın içi biberonu kaca aldın?

terkencim artık hızlandır alısverişini bence.sürprizler baslıo baksana:)
canımın içi biberonu kaca aldın?

of evet ben eşime bişe aldıramıyomnki hepsini toptan alacaz diyo karşıya geçmem lazım bu hafta, bibreon 12 ytl aldım .Bebek arabasını hemen alacakmısınız kızlar çok pahalı yaa

bence bebek arabasına gerek yok.en azından havalar biraz ısınasıya kadar.bizim düşüncemiz şimdilik bu hem anakucağı hem oto koltukları varya onlardan almak.bebek arabasını mart nisan gibi düşünüyoruz.

Back