• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bebeimincicileri2ouzhannm0.jpg

bunu koymayıunutmuşum

köpekli ve ayak izli tuluma bayıldım:asigim:
güle güle kullanın nisacım hepsi çok güzel ana rengimizde turuncuu..ay portakal gibi yirin ben onu yirinncokacimcoookcanımda portakal çekti şincik nerden bulucam ya-tatlicadiarzu-

kıyafet konusundada bencede acele etme ilk 6 aylıklar yeter zaten sonrası yaza geliyo koyarsın pusetine gezdire gezdire yaparsın alışverişini..geçen gün bi bebek ziyaretine gittim çoçuk 5 aylıktı bende 6-9 ay yazan tişört aldım 2 tane bi gittim çocuka 1 yaş zor oluyo maşallah hem boylu hem kilolu:nazar:yani çocuğun kalıbına göre alışveriş yapmak daha mantıklıkaydirigubbakcemile5

nisanur38 canım çok güzeller güle güle kullanın bende bebek pazeninin beyaz renklisini arıyorum bak siz bulmuşsunuz bulursam bende alıp tığlayacağım kızımda kullanmıştım çok işe yaramıştıkaydirigubbakcemile5

nisanur güle güle giysin bebişin, köpekli tulum şahane valla..........elbise konusunda ben de destina gibi düşünüyorum , aldıklarımızla zaten kırkı rahat çıkar, ondan sonra da alışveriş yaparız, zaten artık mağazalara girince bebek kıyafetlerine ilişiyor gözüm , kendi ihtiyaçlarımı görmüyorum bile :))

yeşimcim ve nisanurcum kıyafetleriniz çok güzel. güle güle giyinin bebişlerinizle inşallah. Allah nazarlardan saklasın hepimizi.

yeşimcim ve nisanurcum bebişlerinizin cicileri çok güzel:nazar:
Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin.güle güle kullanın:CüvCüv:

yağmurcum güle güle yatsın, mutlu ve hep sağlıklı yatsın yatağında bebişin. hayırlı olsun odanız canım.

kısslar pazar günü alışverişe gittim. kızımın yatak hariç herşeyini tamamladım. sizlerin koyduğu resimlere yüklemeleri yaparken bakıcam

kızımın ana kucağı+ araba koltuğu. indirime girmişti pierre cardin den aldım 80 ytl

chicco nun bakım seti çanta hediyeli.

ihtiyaç olur diye bi çanta daha aldım. onunda içinde alt açma var. çok kullanışlı ve büyük bişey. ileride çişini öğretirkende yatağına sererim diye düşündüm

ve bunlarda minik biberonu tırnak makası, mendilleri, çorapları, emziği falan

kısslar pazar günü alışverişe gittim. kızımın yatak hariç herşeyini tamamladım. sizlerin koyduğu resimlere yüklemeleri yaparken bakıcam

kızımın ana kucağı+ araba koltuğu. indirime girmişti pierre cardin den aldım 80 ytl

chicco nun bakım seti çanta hediyeli.

ihtiyaç olur diye bi çanta daha aldım. onunda içinde alt açma var. çok kullanışlı ve büyük bişey. ileride çişini öğretirkende yatağına sererim diye düşündüm

ve bunlarda minik biberonu tırnak makası, mendilleri, çorapları, emziği falan

heepsi çok güzel canım güle güle kullanın anakucağı çok güzel ve fiyat çok ama çok uygun nerden aldın bizde alacağızda bugünlerde

kajocum ii günlerde sağlıkla kullanın bebişinle birlikte.winniethepoohluya bayılsım.baya kullanıslı..

sıra geldi bana. sonunda geceliğimi aldım.

geceliğimin sabahlığı yoktu bolerosu vardı. gecelik + bolero yani. çok hoşuma gitti ve aldım. buna bide kurdele yerine pembe boncuklu taç aldım. onuda resme koydum. aynı boncuklardan bi çift de küpe aldım. bi de pembe çorabım. hepsi resimde

bolero alt kısmı kapatmadığı için bi tane sabahlık aldım. ama sabahlığı geceliğe uydurdum. sabahlığı her ihtimale karşı üstüme leke geçerse kapatsın diee aldım geçmezse sadece üstüme bolerosunu alıcam :) çünkü ikisi birden çok şık duruyoo

heepsi çok güzel canım güle güle kullanın anakucağı çok güzel ve fiyat çok ama çok uygun nerden aldın bizde alacağızda bugünlerde

canım sakaryada kraftın bayisi var. pierre cardinde satıyoo ordan aldım. sanırım bu indirim onlara özel bişey

kajocum ii günlerde sağlıkla kullanın bebişinle birlikte.winniethepoohluya bayılsım.baya kullanıslı..

teşekkür ederim canım onuda 25 ytl ye aldım :) son kalmıştı diee. bu arada alt açmasını ikiye katlayarak resmini çektim normalde daha büyük ve diğer o battaniyeli alt açmalardan çok daha kullanışlı

kajocum valla hepsi çok güzel , ama ben en çok gecelik takımına bayıldım, ikincinin çalışmalarına kırkın çıkar çıkmaz başlarsınız he bu gecelikle :)

Back