- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
- #1.001
kajocum çok güzeller hepsi güle güle kullansın.allah güle güle giyinmeyi nasip etsin....chicconun o çantasından bende aldım 30 ytl idi indirim vardı.....hihoyyythihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kajocum valla hepsi çok güzel , ama ben en çok gecelik takımına bayıldım, ikincinin çalışmalarına kırkın çıkar çıkmaz başlarsınız he bu gecelikle :)
kajocum çok güzeller hepsi güle güle kullansın.allah güle güle giyinmeyi nasip etsin....chicconun o çantasından bende aldım 30 ytl idi indirim vardı.....hihoyyythihoyyyt
kıs çakıl heryere sariyon bakıyom .. bebişlere alınanların topici kızım bura ..:mymeka:
sen açsana bi gebelikte cinsel yaşam forumu bacımm..naniknanik
Kızlar hepiniz aldıkları maşallah çoooooooook güzel Allah cümlenize güle güle kullanmayı nasip etsin ama ne olur bana dua edin bu aralar borçlardan kurtulamadık ve hala bebeğimin hiç bişeyi yooooooooooksenağlama toplu alıcam diye istedim hep parça parça alsaymışım bitmişti şimdi neyse dua edin olur mu:Saruboceq:
Ya kızlar ilk gördüğüm andan beridir almak istediğim en önemli şey buydu bebişime henüz almak nasip olmadı ama kimsede görmedim bi atayım size dedim fikriniz olsun ben en kısa zamanda dua edin alayım size linki atayım ordan bakın http://www.sleeperbaby.com çok fonksiyonel bişey
kızlar bordürümüzü dün aldık önceden de dmiştim istediğim gbi bulamadım diye bunuda rengi tam uymadı ama duvarla siz ce nasıl sonradan hoşuma gitti
amannnn borç taksit hiç bitmiyor ki, evlendiğimizden beri bu ay bitiyor diyoruz ama hep üstüne üstüne ekleniyor, Allah can sağlığı versin gerisi önemli değil................ bu arada gözün korkmasın çok bişey tutmuyor canım alacakların, en azından acil olanlar çok tutmuyor , mesela zıbın takımı 4 lira , tek iç zıbını 2 lira ( demek istediğim ilk etapta alınması gerekenler bunlar nasılsa diğerleri zaman içinde alınır )