• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

kajocum çok güzeller hepsi güle güle kullansın.allah güle güle giyinmeyi nasip etsin....chicconun o çantasından bende aldım 30 ytl idi indirim vardı.....hihoyyythihoyyyt

kajocum valla hepsi çok güzel , ama ben en çok gecelik takımına bayıldım, ikincinin çalışmalarına kırkın çıkar çıkmaz başlarsınız he bu gecelikle :)

kıs çakıl heryere sariyon bakıyom .. bebişlere alınanların topici kızım bura ..:mymeka:
sen açsana bi gebelikte cinsel yaşam forumu bacımm..naniknanik

kajocum çok güzeller hepsi güle güle kullansın.allah güle güle giyinmeyi nasip etsin....chicconun o çantasından bende aldım 30 ytl idi indirim vardı.....hihoyyythihoyyyt

:oklava:
beni kazıklamışlar kısss 45 e aldım :bbo: nerden aldın.öyle ben internette bile o fiyata rastlamadım

kajocum hayırlı olsun canım geceliğin çok hoş gerçekten hastanenin en şık bayanı seçileceksin eminim:))bebişinin yenileri de çok güzel fiyatları da uygun ama yade chicconunkini nerden bulduki 30 a burda da ben sorduğumda 45 diyolardı

bebeimincicileri2ouzhanuo1.jpg

kızlar bordürümüzü dün aldık önceden de dmiştim istediğim gbi bulamadım diye bunuda rengi tam uymadı ama duvarla siz ce nasıl sonradan hoşuma gitti

bebeimincicileri2ouzhanmr8.jpg

bu arada ne zor işmiş bunu ypıştırmak eğri falan oldu tekrar çıkarttık aman bi sürü kavga ettik bizim beceriksizle

ay nisacım sorma bizim kızın odasını hazırlarken neler çektimm..3 gün olmuş bordürü hadi yap diyom bakarız diyip diyip oyalıyo en son sinir oldum aldım elime süngeri başladım duvarlara yapıştırıcıyı sürmeye ne bilim hiç bordür takmışlığım yoktu...:bbo:

hehe sen misin kalkmayan okadar saçma sapan sürmüşümki yapışkanı duvarı boyamak zorunda kaldıı:lepi:

sizinki çok güsel olmuş canımm üff senin bebeğin eşyaları bana hep portakal hatırlattırıyo yaw:icecream:

Kızlar hepiniz aldıkları maşallah çoooooooook güzel Allah cümlenize güle güle kullanmayı nasip etsin ama ne olur bana dua edin bu aralar borçlardan kurtulamadık ve hala bebeğimin hiç bişeyi yooooooooooksenağlama toplu alıcam diye istedim hep parça parça alsaymışım bitmişti şimdi neyse dua edin olur mu:Saruboceq:

işalla tez zamanda kurtulursunuz borçlarınızdan bızdıkım bebeğinin nasibi ayrılmıştır merak etme bi köşede biz 5 aylıkta başladık almaya o zaman da demiştim taksit yaptırdığımız çin anca doğuma kadar bitertaksitlerimiz rahat edriz diye düşünmüştük bu 2 ay halımız ve şifonyerimiz ödeyecez doğumdan sonraya sadece bebek arabasını bırakmayı düşünüyoruz kışın bi çok marka indirime giriyomuş hem kış olunca bebeği dışarı da çıkartmaycaz

Kızlar hepiniz aldıkları maşallah çoooooooook güzel Allah cümlenize güle güle kullanmayı nasip etsin ama ne olur bana dua edin bu aralar borçlardan kurtulamadık ve hala bebeğimin hiç bişeyi yooooooooooksenağlama toplu alıcam diye istedim hep parça parça alsaymışım bitmişti şimdi neyse dua edin olur mu:Saruboceq:

amannnn borç taksit hiç bitmiyor ki, evlendiğimizden beri bu ay bitiyor diyoruz ama hep üstüne üstüne ekleniyor, Allah can sağlığı versin gerisi önemli değil................ bu arada gözün korkmasın çok bişey tutmuyor canım alacakların, en azından acil olanlar çok tutmuyor , mesela zıbın takımı 4 lira , tek iç zıbını 2 lira ( demek istediğim ilk etapta alınması gerekenler bunlar nasılsa diğerleri zaman içinde alınır )

Ya kızlar ilk gördüğüm andan beridir almak istediğim en önemli şey buydu bebişime henüz almak nasip olmadı ama kimsede görmedim bi atayım size dedim fikriniz olsun ben en kısa zamanda dua edin alayım size linki atayım ordan bakın http://www.sleeperbaby.com çok fonksiyonel bişey

Ya kızlar ilk gördüğüm andan beridir almak istediğim en önemli şey buydu bebişime henüz almak nasip olmadı ama kimsede görmedim bi atayım size dedim fikriniz olsun ben en kısa zamanda dua edin alayım size linki atayım ordan bakın http://www.sleeperbaby.com çok fonksiyonel bişey

çok süper bişey ama celenle bana göre değil, bataryası hemencek biter, elektrikle de kullanamam ben onu fisfisfis

bebeimincicileri2ouzhanuo1.jpg

kızlar bordürümüzü dün aldık önceden de dmiştim istediğim gbi bulamadım diye bunuda rengi tam uymadı ama duvarla siz ce nasıl sonradan hoşuma gitti

daha nekadar uyacak ben çok beğendim. ki renkleri kolay kolay beğenen biri değilimdir. bordürün bi ton daha koyu gibi duruyoo ve bence aynı ton olsa okadar iyi olmazdı. çok güzell

amannnn borç taksit hiç bitmiyor ki, evlendiğimizden beri bu ay bitiyor diyoruz ama hep üstüne üstüne ekleniyor, Allah can sağlığı versin gerisi önemli değil................ bu arada gözün korkmasın çok bişey tutmuyor canım alacakların, en azından acil olanlar çok tutmuyor , mesela zıbın takımı 4 lira , tek iç zıbını 2 lira ( demek istediğim ilk etapta alınması gerekenler bunlar nasılsa diğerleri zaman içinde alınır )

Çakılım bilmiyorum ki burası mı pahalı birde az çok hesap ettim en azından 1,5 bin ytl çok rahat gidecek birde şifoniyer falan alalım dersek artacak anlayacağın neyse Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah anası ona herşeyini alır:nazar::Saruboceq:

Çakalım şarja takılıyken bebişi alırsın içinden ne olcak hem laptop kullanmaya alışkınsan bence sorun değil o kadar şarjlı şey kullanıyoruz ki ama bende elektrik takılıyken bırakmam bebişimi içinde gerçi o kadar insanda varki elektrikli battaniye falan kullanan demi onlara ne demeli

Back