• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

resim095qo2.jpg

resim096mb7.jpg

resim097dq5.jpg

resim098uf4.jpg

kızımla ben fenerliyiz ama babamız gsli oğlu öyle olacakmış
resim099pm2.jpg

resim101yn6.jpg

ablaya bizden kocamaaaaan teşekkür öpücüğüŞeniz cicilerinizide oğlusumuz ii günlerde kirletsin inşallah:1hug:

bebeimincicileri2ouzhanye5.jpg

ayaksız tulum takımımız annanemizn ördüğü banyo lifi poşetlerin içindekilerde bez bebişin ağzını terini falan silmek içinmiş çok hoş yumuşacık

bebeimincicileri2ouzhanyc4.jpg

bizim şifonyerimiz büyük dediydim ama anca alıyomuş ya daha çok eksiğimiz var ama çekmeceler yarılandı bile

bebeimincicileri2ouzhanba7.jpg

ve işte beşiğimiz dayanamadık kurduk içine nevresim takımımızı yorganımızı da yerleştirdik tabi onları doğuma doğru yıkayacam zaten o yüzden katlı durmasın da serim dedim:)))

bebeimincicileri2ouzhanug5.jpg

diğer nevresim takımımız bunun yorganın daha ince yaptı annem kanepede falan yatırıram elimde gezdireblirmişim öyle dedi

bebeimincicileri2ouzhanxj8.jpg

battaiyelerimiz beyaz olan bebek pazeni kumaşçılardan ara ara zor bulduk halbuki ne güzel annelerimz bizi bunlarla büyütmüş tek beyazını bulabildik annem de kenarını tığladı

ben kızıma elbise falan almak da istiyorum ama bilemiyorumki seneye yazın boyu ne kadar olacak o yüzden giyeceği zaman alıyım diyorum şimdilik ilk 6 aylık kıyafetlerini tamamlamayı düşünüyoz sizce?

Back