• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bitti çakıltaşım. bi kalın tüğlü battaniyelerden alıcam o kadar. aklıma başka bişey gelmiyor. küvetini falan aldıkta onu kaldırdık evim küçük orta yerde durmasın diye

üffffffffffffffff okuyamıyorum ki yazılanı, resimlerini de tm göremiyorum cızbız , küçült lütfen şunları

kevsercim güle güle eskit diycem ama 2 kere giyermi bilmem kız çok almışşsın be gülüm daha hediyelerde var..neyse sakla hepsini, ikinciyeekaydirigubbakcemile5

kız kayınvalidem aldı hepsini. ilk kız torunu şimdiye kadar hep erkek olmuş. ayy bunuda alalım ayyy şunuda alalım derken bi baktık bi dünya kıyafet valla.

kevsercim kızının cicileri öyle güzelkii..maşallah:nazar: Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin..hele o mevlüt takımı,gelinliği ve geyikli bornoz takımına bittim.bu arada senin pijama ve gecelik takımın da çok hoş..bayılırım o renge..güle güle giy canımm

kevsercim hepsi çok güzel pek de bişey kalmamış gibi duruyo hayırlı olsun
destinacım senin tulumda pek şirin güle güle giydirin işallah
şimdi aradı mobilyacımız şifonyeri getiriyolarmış :teytey:ben artık yerleştirirm kızımın cicilerini annemden getirdiklerim huçlarda duruyo biraz önce de kaşmir halıya gittik yeni geldik herüfle bi halı beğendim çok güzel siparişini verdik pazartesiye kaldı hafta sonu nedeniyle ben öyle ayıcıklı kızresimli falan istemediğim için ortası krem kenarları turuncu fıstık yeşili çiçekli bi halı siteden yükleyecektim ama beceremedimkinaniknanik

kevsercim hepsine tek tek bayıldım bacım.allahım güle güle sağlıkla sıhhatle eskitmeyui nasip etsin.hele hele bornoz takımı ve mevlüt takmınıza bayıldım.benm aklımdan hiç gecmemişti şimdiden mevlğt için bişeler almak.ama ii fikir.bide o telasta onun içinmi dolasıucaz.cok ii yapmısın..

resim074yg1.jpg

Back