Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bizde 8 sene burdayız edhakcım:çok üzgünüm: ama eşimin ailesi ankarada benmkile izmirde.e malum izinlerde dolasıcaz artıkın.o yuzden şimdilik park yatak idare edicek bizi.6 yas oldumu cici bir genc odası tamamdır.:1closedeyes:

hayalkız bebişinin eşyaları çok güzel. herşeyi almışsın ne güzel.ben daha tam tekmil alışveriş yapmadım.gerçi b.anne ve a.annesi sağolsun alıyorlar sürekli.birara bende çekip koyayım fotolarını.çıtır ve kevser aldıklarınız çok güzel.çıtırın yelek,kevserin patik harikaaa!valla oğlum olacak ama yinede çok özendim onlara yaa..sağlıkla giysin bebişleriniz

he he günaydın kocacımı evden postaladığım gibi yeni cicilerimizin fotosunu çektim
bunu 19 ytl ye aldım daha önce görmüştüm ama 35 ytl idi indirime girince bende alıyım dedim biraz büyük aldım ama 6-9 aylık malum oğluş anca haziran gibi giyer

bunu da çarıda dolanırken aldım patiğimiz çoktu ama 3 ytl olunca fazla mal göz çıkarmaz dedim kızlar bu arada bütün bebek mağazalarında (wenice kanz albimini bücürük vs.) deli gibi indirim var hepsini gezsem kendime bişey bakcak zaman da kalmaz para da valla!!

edhakcım allahım üstünde eskitmeyi nasip etsin inşallah.sağlıkla mutlulukla giysin oğluşumuz.
bizde ctesi park yatüğımızı aldık.eminönümü neydi ordan aldık.irem bebeymiş.içine yatağını uyku setini bbir iki tulum total250 milyon.cuma günü evimize dönünce kurucaz.allah kısmet ederse cker gönderirim ozaman.

celenim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın en yakın zamanda bekliyoz resmin özellikle uyku setinin fiyatıyla bereber

canım hepsi çok güzel gerçekten hele kurbağalı takıma bayıldım valla. güzel günlerde mutlu mutlu giysin oğluşun. celencim seninde park yatağın hayırlı olsun. en kısa zamanda foto bekliyoruz.

kızlar pazar günü albiminiye gittik indirim vardı bi kaç bişeyler aldım bakın bakalım

bu beremiz

bu patiğimiz

bunlar badilerimiz

biberonlarımız

evet şimdilik bu kadar fotoğraf makinem bende değildi o yüzden kamerayla çektim pek iyi değil ama... idare edin :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…